Windows 10 October 2018 Update RETRAS de Microsoft

Windows 10 October 2018 Update a fost retras de catre compania Microsoft din cauza unor probleme grave raportate de catre utilizatori dupa instalare in calculatoare.

Windows 10 October 2018 Update retras

Windows 10 October 2018 Update a fost retras de catre compania Microsoft in urma descoperirii unei probleme foarte grave, clientii fiind cei care au avut ghinionul de a o experimenta si raporta catre companie. V-am spus zilele trecute ca Windows 10 a inceput sa stearga din calculatoare fisierele utilizatorilor care au instalat October 2018 Update, iar compania Microsoft s-a vazut obligata sa opreasca distributia actualizarii pentru a rezolva problema foarte serioasa.

Windows 10 ar avea probleme “izolate” cu stergerea fisierelor din calculatoare dupa instalarea October 2018 Update, insa daca situatia n-ar fi fost grava, Microsoft n-ar fi luat decizia de a sista distributia actualizarii. Microsoft le cere celor care au instalat October 2018 Update sa o contacteze pentru a fi ajutati, probabil cu recuperarea fisierelor sterse de Windows 10, insa restul lumii care a descarcat actualizarea, ar trebui sa nu incerce sa o instaleze in calculatoare.

Windows 10 October 2018 Update RETRAS de Microsoft

Windows 10 a inceput sa stearga fisierele salvate de catre utilizatori in folderele Documents si Pictures chiar in timpul instalarii October 2018 Update, unii punand problema in seama sistemului OneDrive. Alti utilizatori au raportat faptul ca dupa instalarea October 2018 Update in Windows 10, Microsoft Edge si alte aplicatii din Windows Store refuzau sa mai recunoasca vreo conexiune de interenet, deci nu puteau fi folosite in vreo forma, sau alta.

“We have paused the rollout of the Windows 10 October 2018 Update (version 1809) for all users as we investigate isolated reports of users missing some files after updating,”

Windows 10 a avut October 2018 Update testat de catre milioane de oameni din intreaga lume, insa iata ca Microsoft a lansat actualizarea cu probleme foarte grave, pe care nimeni nu le-a descoperit in perioada de testare beta. Aceasta este a doua actualizare majora consecutiva pentru Windows 10 pe care compania Microsoft trebuie sa o retraga din distributie din cauza unor probleme majore de functionare, iar oamenii nu pot acum decat sa se intrebe oare ce incredere mai pot avea in software-ul creat de catre americani, din moment ce apar riscuri atat de mari pentru calculatoarele lor.