eMAG Pay e Urmatoarea MARE SURPRIZA a eMAG

eMAG Pay este urmatoarea mare surpriza pe care magazinul online eMAG o are pregatita pentru Romania, iata ce vrea sa le ofere clientilor in curand.

eMAG Pay

eMAG Pay este un nou serviciu de plati online pe care cel mai mare magazin din Romania il pregateste pentru lansare in momentul de fata, el venind ca o surpriza interesanta pentru piata din Romania. eMAG Pay este gandit ca un serviciu care le va permite clientilor eMAG sa foloseasca platforma magazinului online pentru a cumpara produse si din alte magazine online, dar cu plata direct la retailer, fara a-si mai oferi datele catre celelalte magazine.

eMAG Pay este gandit ca un sistem de plati online care sa ofere siguranta suplimentara pentru clientii care ar dori sa cumpere de pe website-uri cu care nu au mai interactionat, dar nu vor sa-si ofere datele personale, si ale cardului. Desigur ca eMAG Pay va trebui sa fie integrat de catre magazinele online impreuna cu alte metoda de plata online, sau ramburs, astfel ca va fi interesant de vazut cine va decide sa promoveze brand-ul eMAG in magazinul sau online.

eMAG Pay e Urmatoarea MARE SURPRIZA a eMAG

eMAG Pay este totusi o idee foarte buna, deoarece din cate stiu eu, eMAG a convins cei mai multi romani sa isi salveze cardurile bancare in baza sa de date pentru a efectua comenzi online, iar de aici trecerea la un serviciu de plati online era doar un pas. eMAG inregistreaza in perioada Black Friday, daca nu gresesc, si cel mai mare numar de plati cu cardul pentru achizitiile facute online, asa ca eMAG Pay ar putea fi de folos pentru foarte multa lume.

eMAG Pay, gandit de catre cei de la eMAG, ar urma sa faciliteze platile online prin sistemul PayU, folosit si acum de catre magazin, ambele companii fiind detinute de catre grupul Naspers, deci totul e o afacere de familie. Parerea mea este ca eMAG Pay e o idee buna, si ca va convinge mai multa lume sa faca plati online la achizitiile de produse, dar problema cea mai mare va fi convingerea magazinelor terte sa implementeze aceasta metoda de plata.