Samsung GALAXY Note 9: ASA va ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY Note 9 are prezentate primele imagini care ne dezvaluie cum va arata cu sistemul de operare Android 9 instalat, iata ce surprize a pregatit Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 ARATA Android 9

Samsung GALAXY Note 9 va avea disponibila o actualizare pentru Android 9 din partea companiei Samsung in viitorul nu foarte indepartat, iar astazi vedem pentru prima oara cum va arata Samsung Experience 10 pe el. Imaginile din acest articol prezinta noua interfata pentru Android 9 care va fi oferita in Samsung GALAXY Note 9, inclusiv cu tema intunecata pe care cei de la Samsung s-au gandit intr-un final sa o ofere pentru clientii telefoanelor.

Samsung GALAXY Note 9 ARATA Android 9 1

Samsung GALAXY Note 9 va beneficia de o schimbare la fel de mare precum Samsung GALAXY S9 prin actualizarea care va fi disponibila pentru Android 9, chiar daca deocamdata totul este doar in proces de testare. Samsung GALAXY Note 9 va avea in Android 9 noi toggle-uri pentru a controla rapid functiile telefonului si a sistemului de operare, insa deocamdata nimic nu este 100% pregatit pentru a fi oferit, totul fiind doar in versiune beta de testare.

Samsung GALAXY Note 9 ARATA Android 9 2

Samsung GALAXY Note 9: ASA va ARATA cu Android 9

Samsung GALAXY Note 9 va avea deasemenea parte in Android 9 si de modificari pentru interfata anumitor aplicatii native ale sistemului de operare, acestea avand deasemenea parte si de o tema intunecata aplicata. Cei de la Samsung au modificat deasemenea in Android 9 si pozitia multor butoane din aplicatiile native, astfel ca utilizatorii care folosesc Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa aiba parte de o noua experienta de folosire a telefoanelor.

Samsung GALAXY Note 9 ARATA Android 9 3

Samsung GALAXY Note 9 are toate aceste modificari testate de catre compania Samsung pentru Android 9 pana, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, sau cel putin asta afirma recent un reprezentant al companiei coreene. In realitate, nimic oficial nu a fost anuntat de catre coreeni pentru Samsung GALAXY Note 9 si sistemul de operare Android 9, iar aceste imagini vin doar din versiunile beta, asa ca ramane de vazut ce anunturi oficiale vor mai fi facute de catre Samsung, si cat va dura in realitate pana cand va fi oferita actualizarea.