Google Maps: NOILE Functii din Actualizarea de Azi

Google Maps are parte de o varietate de functii noi disponibile in actualizarea lansata astazi de catre compania Google, iata ce noutati ne sunt oferite.

google maps naveta

Google Maps are lansata astazi o noua actualizare de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar in ea au fost implementate foarte multe noutati interesante pentru toti utilizatorii. Mai exact, prima dintre noutatile majore este implementarea pentru iPhone si iPad a noii interfete din Google Maps care combina informatii despre naveta pe care o fac zilnic utiliatorii intre casa si locul de munca, totul devenind mai simplu.

Google Maps afiseaza acum in aceasta sectiune informatii in timp real despre trafic, posibilele intarzieri care apar pentru mijloacele de transport, sau chiar incidentele care pot duce la anularea anumitor curse. Mai mult decat atat, acum sunt disponibile, in cazul in care conduceti, optiuni pentru a lega Google Maps de Spotify si Apple Music pentru a controla muzica direct din interfata pentru navigarea ghidata oferita de catre operatia celor de la Google.

“Commuting is hard, but Google Maps is here to help. See live traffic, delays and disruptions no matter how you get to work – whether you drive, take public transport or a combination of both. If you’re driving, you can even link Spotify or Apple Music to control your music right from navigation mode.”

Google Maps: NOILE Functii din Actualizarea de Azi

Google Maps are deasemenea o alta schimbare majora implementata pentru iPhone si iPad, aceasta permitand planificarea calatoriilor cu prietenii prin oferirea posibilitatii de a recomanda locarii pe care sa le vizitam. Fiecare dintre cei care au acces la rutele planificate prin Google Maps vor putea vota locatiile care urmeaza sa fie vizitate, astfel ca toata lumea va avea un cuvant de spus in ceea ce priveste locatiile in care urmeaza sa ajungem folosind sistmeul companiei Google.

“When you’re not working, use Google Maps’ new group planning feature to plan your next activity. Create a shortlist of places and share with friends who can easily vote on where to go – so you can stop sending those endless group texts that open in multiple apps that never end in a decision.”

Google Maps a avut toate aceste noutati anuntate pentru Android inca de saptamana trecuta, insa acum au fost implementate si in iPhone, sau iPad, multumita actualizarii lansata de catre compania Google. Oricine va putea beneficia de aceste noutati foarte importante pentru Google Maps prin simpla instalare a actualizarii disponibile pentru iOS prin AppStore, asa ca veti putea folosi in doar cateva minute toate schimbarile majore pe care americanii le-au pregatit pentru noi.