Huawei MATE 20X: Telefonul pe care NIMENI nu il ASTEPTA

Huawei MATE 20X este telefonul pe care absolut nimeni nu il astepta, el fiind anuntat ca o adevarat surpriza de catre chinezi, iata ce urmeaza sa aduca pentru clienti.

Huawei MATE 20X

Huawei MATE 20X este unul dintre cele trei modele de telefoane pe care compania Huawei il va prezenta in cadrul unei conferinte care este programata sa aiba loc in cursul zilei de 16 octombrie in Londra. Absolut nimeni nu a stiut absolut nimic in legatura cu Huawei MATE 20X pana noaptea trecuta, cand cei de la Huawei l-au prezentat in mod surprinzator intr-un teaser publicat pe unul dintre conturile de pe o retea de socializare, detaliile fiind destul de putine.

Huawei MATE 20X este un smartphone special pentru gaming pe care chinezii l-au creat, noul telefon avand un ecran cu diagonala de 7.1 inch, dar si o carcasa speciala pentru a-i tine temperatura sub control. Conform teaserului publicat pentru Huawei MATE 20X, noul model de telefon are un sistem avansat de racire in carcasa sa, iar asta va prelungi perioada de timp pentru care clientii se pot juca, ceva ce am vazut la alte telefoane din aceasta categorie.

Huawei MATE 20X: Telefonul pe care NIMENI nu il Astepta

Huawei MATE 20X urmeaza sa aiba cu siguranta noul chip Kirin 980 integrat, impreuna cu o placa video mult imbunatatita, 8 GB RAM fiind deasemenea asteptati, o baterie de aproape 5000 mAh putand fi deasemenea oferita. In ciuda faptului ca am aflat mai tot ce se putea stia in legatura cu seria MATE 20, chinezii au reusit sa tina ascuns Huawei MATE 20X pana in prezent, toti leakerii furnizand diverse informatii despre telefoane, mai putin despre acest noi model.

Huawei MATE 20X va ataca, in principal, Razer Phone, sau Razer Phone 2, insa separat de asta, doar ASUS ROG Phone mai intra in categoria sa, dar niciunul nu are un design suficient de atragator pentru majoritatea oamenilor. Nu se stie nici cat ar urma sa coste Huawei MATE 20X, insa e de asteptat ca pretul sau sa fie de peste 1000 de dolari multumita specificatiilor impresionante de care urmeaza sa beneficieze de la compania chinezeasca.