Huawei: Telefonul SECRET ce a fost Anuntat OFICIAL

Huawei a confirmat in mod oficial astazi noul telefon secret pe care il va lansa pentru clientii din lumea intreaga in octombrie, iata detaliile oficiale.

huawei telefon secret

Huawei a publicat noaptea trecuta teaserul video de mai jos in care a dezvaluit un telefon secret despre care nimeni nu pare sa fi auzit pana in prezent, insa acesta urmeaza sa fie lansat in 16 octombrie. Huawei a ales sa foloseasca denumirea Huawei Mate 20X pentru acest nou model de telefon mobil, iar compania chinezeasca il prezinta ca unul care este perfect pentru gamerii care vor sa se joace mai mult, fara ca telefoanele sa se incalzeasca excesiv.

Huawei da de inteles ca acest MATE 20X urmeaza sa aiba un nou sistem de racire care va permite prelungirea perioadelor de joc pentru clientii car-el vor alege, dar si performante foarte bune pentru clienti. Vorbim despre un nou chip Kirin 980 care va face parte din acest nou model de telefon mobil, compania chinezeasca implementand si o placa video mai buna decat cea integrata in modelele anterioare, dar poate chiar si decat in modelul Pro, de top.

Huawei: Telefonul SECRET ce a fost Anuntat OFICIAL

Huawei ar urma sa integreze un ecran cu diagonala de 7.21 inch in MATE 20X, impreuna cu o rezolutie de 2240 x 1080 pixeli, si probabil 8 GB de memorie RAM, frecventa de lucru a procesorului din chip-ul Kirin 980 putand fi deasemenea mai mare. Desigur ca toate acestea nu au fost deocamdata confirmate in mod oficial, dar cei de la Huawei se pregatesc sa anunte pe 16 octombrie noile modele de telefoane din seria MATE 20, asa ca vom afla atunci detaliile importante.

Huawei va lansa, practic, patru modele de telefoane in seria MATE 20, cel Lite fiind deja pus in vanzare de ceva vreme, insa pe 16 octombrie urmeaza sa fie lansate inclusiv modelele MATE 20, MATE 20 Pro si MATE 20X. Avand in vedere ca acest model de telefon al Huawei este gandit pentru gaming, si are specificatii atat de mari, este de asteptat ca pretul sau de vanzare sa fie substantial mai mare decat cel al modelului standard din magazine.