Windows 10: NOI PROBLEME din Cauza October 2018 Update

Windows 10 are noi probleme serioase raportate din cauza October 2018 Update, iata cu ce se confrunta clientii care au facut greseala de a instla actualizarea.

Windows 10 probleme october 2018 update

Windows 10 continua sa aiba raportate probleme serioase de catre cei care se mai incumenta sa instaleze October 2018 Update, sau care au facut deja, iar astazi vorbim despre celebrele ecrane albastre. Conform unui numar tot mai mare de clienti de calculatoare HP, October 2018 Updat epentru Windows 10 genereaza tot mai multe erori de acest gen, si implicit blocaje ale calculatoarelor, problemele parand sa fie fara vreo solutie clara, deocamdata.

Windows 10 ar genera aceaste probleme din cauza unor presupuse drivere incompatibile cu componentele din calculatoarele HP pe care se face instalarea, problemele de acest gen fiind mai greu de rezolvat. Din pacate, in anumite cazuri, calculatoarele refuza sa mai porneasca dupa instalarea October 2018 Update pentru Windows 10, asa ca utilizatorii trebuie sa faca downgrade la o versiune anterioara a sistemului de operare al celor de la Microsoft, pierzand si multe date, daca nu au un backup facut.

Windows 10: NOI PROBLEME din Cauza October 2018 Update

Windows 10 pare sa aiba o posibila rezolvare descoperita de catre unii dintre cei care au instalat October 2018 Update pana acum, mai exact stergerea fisierului HpqKbFiltr.sys din folderul Driver al System32. Desigur ca e posibil ca aceasta rezolvare sa nu functioneze pentru chiar toata lumea, asa ca daca aveti un calculator HP care are probleme tot mai mari dupa instalarea actializarii pentru Windows 10, atunci puteti incerca solutia, sau puteti sa reinstalati sistemul de operare.

Windows 10 a avut parte de probleme foarte mari din cauza actualizarii October 2018 Update, iar compania Microsoft pare sa fie cam depasita de situatie in momentul de fata, fara vreo solutie clara care sa readuca toate lucrurile la normal. Din pacate, desi October 2018 Update trebuia sa fie o actualizare lipsita de probleme pentru utilizatorii Windows 10, ei bine iata ca pentru unii totul se transforma intr-un cosmar din care Microsoft pare incapabila sa ii ajute sa iasa, cel putin in momentul de fata.