iOS 12: Primele Cifre OFICIALE Privind Rata de Adoptie

iOS 12 are primele cifre oficiale privind rata de adoptie furnizate de catre compania Apple pentru toata lumea, iata cat de interesata a fost lumea.

ios 12 apple rata adoptie 359144

iOS 12 are astazi primele cifre oficiale privind rata de adoptie furnizate de catre compnia Apple, americanii confirmand ca succesul sistemului de operare este unul destul de mare. Conform celor de la Apple, 50% dintre utilizatorii de iDevice-uri au instalat iOS 12 din momentul lansarii, si pana in prezent, adica in aproape o luna de cand el a fost pus in distributie.

iOS 12 are rata de adoptie masurata de catre compania Apple in baza vizitelor facute de catre utilizatorii de iDevice-uri in AppStore, iar ceva mai exact decat asta nu poate exista. Separat de cele 50% dintre iDevice-urile active care au iOS 12, Apple a afirmat si ca 53% dintre toate iDevice-urile vandute in ultimii ani au instalat iOS 12, diferenta fiind totusi mica.

iOS 12: Primele Cifre OFICIALE Privind Rata de Adoptie

iOS 12 cifre rata adoptie

iOS 11 a ramas cu 39% dintre utilizatorii activi cu iDevice-uri, in timp ce versiunile mai vechi ale sistemului de operare iOS inca mai sunt instalate pe 11% dintre iDevice-uri. iOS 12 este prima versiune a sistemului de operare al Apple care ofera suport pentru telefoane care au o vechie mai mare de 5 ani, iar asta a ajutat cu siguranta la cresterea ratei de adoptie.

iOS 12 a avut parte de un start destul de greu in ceea ce priveste rata de adoptie, din cauza problemelor multiple pe care sistemele de operare le-au avut in anii trecuti. Anul acesta iOS 12 pare sa fie primit mult mai bine de catre utilizatorii de iDevice-uri, asa ca ramane de vazut cum va evolua rata de adoptie si in lunile urmatoare.