App Store a „Eclipsat” Google Play in Incasari in T3 2018

App Store continua sa genereze incasari mult mai mari decat cele ale Google Play, compania Apple avand produsele cu aplicatiile cele mai atractive.

App Store incasari Google Play 359148

App Store continua sa „straluceasca” in fata Google Play cand vine vorba despre incasarile generate de catre aplicatiile vandute prin intermediul magazinelor cu titluri pentru iPhone si Android. Conform unor date furnizate astazi, in T3 2018 App Store a generat incasari cu 93% mai mari decat cele ale Google Play, diferenta fiind uriasa intre cele doua magazine.

App Store a generat 12 miliarde de dolari in cele trei luni din trimestru, in timp ce Google Play a generat doar 6.2 miliarde de dolari, utilizatorii iOS cheltuind mult mai multi bani in aplicatii. In aceeasi perioada a anului trecut diferenta dintre incasarile celor doua magazine era de doar 4.6 miliare de dolari, insa iata ca un an mai tarziu, ea a crescut la 5.8 miliarde de dolari.

App Store a „Eclipsat” Google Play in Incasari in T3 2018

App Store incasari Google Play 1

App Store genereaza de aproape 3 ori mai putine descarcari decat Google Play, insa de doua ori mai multe incasari, iar pentru dezvoltatori banii conteaza cel mai mult in aceasta ecuatie. Avand in vedere ca App Store genereaza de 2 ori mai multi bani decat Google Play, este destul de clar de ce dezvoltatorii vor alege sa favorizeze magazinul celor de la Apple.

Exact precum se intampla si cu iOS vs Android, numerele de aplicatii si descarcari ale App Store si Google Play sunt complet diferite, insa cand vine vorba despre incasari, Apple castiga intotdeauna. De ani de zile se pastreaza acest trend in care utilizatorii iOS cheltuie mai multi bani pe aplicatii, iar asta nu se va schimba prea curand, dupa cum prea bine stiti.

Articolul precedentiOS 12: Primele Cifre OFICIALE Privind Rata de Adoptie
Articolul următorSamsung GALAXY NOTE 9: eMAG are Reduceri MARI Azi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.