Huawei COPIAZA Samsung pentru a avea Succes

Huawei a decis sa copieze compania Samsung pentru a avea succes, chinezii invatand cum sa jongleze intr-o piata smartphone care este foarte aproape de saturatie.

huawei copiaza samsung 359140

Huawei a intrat in linie finala pentru lansarea seriei MATE 20, asa ca a decis sa copieze Samsung pentru a o putea depasi, si a avea succes cu telefoanele pe care intentioneaza sa le lanseze in curand. Mai exact, conform partenerilor celor de la Huawei, noul model de smartphone urmeaza sa fie pus in vanzare de catre chinezi la pretul de 900 de lire in Marea Britanie, sau 1025 de euro pentru restul Europei, doar ca pretul in Romania ar putea fi de 1100 de euro.

Huawei nu va vinde MATE 20 Pro la un pret mai mare decat cel al Samsung GALAXY Note 9 din motive foarte evidente, adica oricat de bun ar fi telefonul, brand-ul sau nu e la fel de puternic precum cel al Samsung. In aceasta idee, Huawei nu depaseste preturile maxime ale coreenilor, iar asa poate avea un succes imens cu telefoanele sale, daca va sti cum sa le promoveze in mod corect in fata coreenilor, care au o echipa de marketing foarte buna, atunci cand vrea.

Huawei COPIAZA Samsung pentru a avea Succes

huawei copiaza samsung

Huawei va vinde telefoanele din seria MATE 20 la un pret care este cu 100 de lire mai mic decat cel al iPhone XS, cel putin in Marea Britanie, iar in restul Europei diferenta ar putea fi si de chiar 150 de euro. Desigur ca niciun producator Android nu vrea sa-si vanda telefoanele la fel de scump precum iPhone, insa cei de la Huawei au inteles cam unde e limita, uitandu-se la ce face Samsung, si se orienteaza dupa ei pentru a isi vinde telefoanele la preturile potrivite.

Huawei a invatat de la Samsung cum sa atace Apple, insa a avut si idei bune, mai exact a ales sa nu-si transforme fanii Apple in dusmani, ci sa incerce sa-i atraga spre brand-ul sau, cu diverse cadouri, in loc de insulte. Huawei va lansa seria MATE 20 in cursul saptamanii viitoare, si cred ca are sanse foarte mari sa afecteze foarte mult vanzarile de telefoane ale companiei Samsung, noile telefoane avand specificatii foarte interesante pregatite.

7 COMENTARII

  1. Din pacate se face risipa tot mai mare de resurse pt. sisteme cvasi-inutile si redundante (amprenta, voce, fata intr-un singur tlf), care secatuiesc resursele naturale, buzunarele clientilor si polueaza fatal planeta. Si noi ne entuziasmam aici. 🙁

  2. Știftul ăla o să fie cel mai performant telefon cu Android creat vreodată cu multe tehnologii în premieră. Chiar dacă 1000 de euro e o sumă mare, Huawei nu va cere niciodată prețul corect (500-600 Euro) atâta timp cât pocnitori ca S9+ sau Note 9 sunt tot pe la 1000 euro..

  3. Simplu,are senzor de amprenta sub ecran,Voice id,face id,încărcarea căștilor wireless de pe spatele telefonului direct,sau încarci și alt telefon,baterie de 4200. 3 camere care oricum o sa fie peste iPhone și Samsung. Prețul e mic pentru care tehnologii are. Pe iPhone nici senzor de amprenta nu mai ai…plătești 1500 că lumea cumpără brandul,nu telefonul