Samsung GALAXY S10: SURPRIZA care te va Lasa cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru lansare de catre Samsung, si o surpriza la care nimeni nu s-a gandit iti va schimba complet imaginea cu privire la telefon.

Samsung GALAXY S10 surpriza gura cascata

Samsung GALAXY S10 intra in ultimele stadii ale procesului de dezvoltare in aceasta perioada, compania coreeana fiind aproape de a stabili specificatiile finale ale telefonului, insa ar putea fi pregatita o surpriza foarte mare. Zilele trecute a fost lansat Samsung GALAXY A9 de catre cei de la Samsung, acesta fiind primul lor telefon cu o camera care are 4 senzori de imagine, ceva ce am putea vedea si in Samsung GALAXY S10, ca o mare surpriza oferita de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10 este anuntat in prezent ca fiind pregatit pentru lansare cu o camera tripla in versiunea cea mai scumpa, insa coreenii ar putea face o surpriza majora si ar putea oferi o camera cu 4 senzori de imagine. Chiar daca pana acum nu a aparut vreun zvon care sa indice faptul ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu o camera care are 4 senzori de imagine, realitatea este ca orice este posibil in momentul de fata pentru telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S10: SURPRIZA care te va Lasa cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY S10 cu o camera care are 4 senzori de imagine ar fi o adevarata surpriza, iar asta pentru ca nici macar Huawei nu are pregatita o asemenea schimbare pentru telefoanele sale in momentul de fata. Desigur ca Samsung ar trebui sa tina secreata o schimbare de acest gen chiar pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S10, insa acest lucru va fi extrem de dificil, dar coreenii ne-au mai facut surprize mari in trecut.

Samsung GALAXY S10 ar putea avea o camera cu 4 senzori de imagine pentru ca Samsung a spus ca va integra in telefoanele ieftine functii importante inainte de flagship-uri, iar acum se tine de cuvant. Din moment ce aceasta camera cu 4 senzori de imagine ajunge acum intr-un telefon ieftin, exista sanse destul de mari ca Samsung GALAXY S10 sa o aiba integrata la inceputul anului viitor, altfel va trebui sa asteptam dupa ea pana prin vara.