OFICIAL: Samsung GALAXY S10 are Modelele CERTIFICATE

Samsung GALAXY S10 are modelele certificate in mod oficial inainte ca telefoanele sa fie prezentate, iata ce noutati au fost dezvaluite in legatura cu ele.

Samsung GALAXY S10 certificat

Samsung GALAXY S10 are in mod oficial certificate pentru vanzare modelele pe care compania Samsung le-a pregatit, confirmandu-se in acest fel si zvonurile privind aparitia acestor noi telefoane. Conform zvonurilor recente, trei modele ale Samsung GALAXY S10 sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei coreene, iar certificarea obtinuta in China pentru telefoane confirma faptul ca vorbim intr-adevar despre trei noi modele pregatite.

Samsung GALAXY S10 a avut toate cele trei modele noi certificate pentru vanzare in data de 25 septembrie, ele avand numele de cod SM-G9700, SM-G9730 si SM-G9750, tipice pentru compania coreeana. Conform codurilor folosite in trecut de catre cei de la Samsung pentru telefoane, prezenta cifrei 0 in codul acestor trei modele ale Samsung GALAXY S10 sugereaza faptul ca ele au fost dezvoltate special pentru piata din China, deci e posibil sa aiba anumite specificatii speciale.

OFICIAL: Samsung GALAXY S10 are Modelele CERTIFICATE

Samsung GALAXY S10 certificat 1

Samsung GALAXY S10 are parte de vreo confirmare privind specificatiile importante pe care urmeaza sa le ofere, nici macar in ceea ce priveste conectivitate 5G, ci doar suportul standard pentru 3G si 4G. Era normal ca o confirmare a unor specificatii importante pentru seria Samsung GALAXY S10 sa nu vina acum, din moment ce dezvoltarea sa nu a fost inca finalizata, si unele dintre noutatile pregatite ar putea fi modificate pana in momentul lansarii versiunilor finale.

Samsung GALAXY S10 ar fi pregatite de catre Samsung in versiuni care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch, 5.8 inch si 6.4 inch, ele urmand a avea noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820. Intreaga serie Samsung GALAXY S10 este asteptata pentru lansare undeva in primavara anului viitor, cel mai probabil imediat dupa Mobile World Congress 2018, punerea in vanzare putand fi programata pentru luna martie, asa cum s-a intamplat cu seria Samsung GALAXY S9 in primavara acestui an.