15 octombrie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad

15 octombrie 2018 - Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPadToate wallpaper-urile pot fi puse pe orice iDevice indiferent de versiunea de iOS pe care o aveti instalata asa ca puteti alege ce va place.

Aceste wallpaper-uri sunt disponibile in format standard fiind compatibile cu:

iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5 S, iPhone 5C

iPhone 6 si iPhone 6 Plus , iPhone 6S si iPhone 6S Plus

iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3

iPod Touch, iPod Touch 5

Desi wallpaper-urile au rezolutie mai mare decat cea a vechilor iDevice-uri, ele pot fi utilizate fara nicio problema daca au formatul corespunzator pentru fiecare terminal in parte. Pentru a salva un wallpaper trebuie sa accesati iDevice.ro folosind Safari, sa accesati acest articol, sa deschideti wallpaper-ul intr-o pagina noua, sa apasati indelung pe ecran pana va apare optiunea Save Image pe care o veti selecta. Imaginea salvata o gasiti in Settings>Wallpaper>Camera Roll sau direct in aplicatia Photos din ecranul principal.Pentru a seta imaginea ca si wallpaper aveti doua metode:

  1. Din meniul Settings>Wallpaper>Camera Roll alegeti poza si apasati butonul Set apoi alegeti daca doriti ca ea sa fie afisata doar in ecranul principal, in LockScreen sau in ambele.
  2. Din aplicatia Photos a iOS selectati poza, apasati butonul din partea stanga jos si alegeti optiunea Use as Wallpaper.

Zilnic vor fi publicate wallpaper-uri iPhone iPod iPad noi deci nu uitati sa reveniti in zilele urmatoare.

iPhone

iPad