Adobe Photoshop CC va fi LANSAT pentru iPad

Adobe Photoshop CC va fi lansat pentru tabletele iPad in versiunea completa, care este disponibila si pentru calculatoare, iata cum arata aplicatia pentru iOS.

Adobe Photoshop CC ipad 359448

Adobe Photoshop CC va fi lansat in versiune completa si pentru tabletele iPad, compania americana Adobe anuntand astazi ca are in dezvoltare o versiune speciala pentru tablete, si ca o va oferi din cursul anului 2019. Spre deosebire de aplicatii pe care Adobe le-a lansat pana cum in App Store, Adobe Photoshop CC este versiunea pentru calculatoare portata pe tabletele iPad ale companiei Apple, deci urmeaza sa ofere aceeasi functionalitate pentru utilizatori.

Adobe Photoshop CC este prezentata in clipul video de mai jos asa cum urmeaza sa fie disponibila pe tabletele iPad ale companiei Apple in cateva luni, cu Apple Pencil oferind o solutie completa de editare foto de pe tablete. Motivul pentru care Adobe Photoshop CC va fi lansata pentru iPad are la baza puterea de procesare foarte mare pe care o au produsele de acest gen in comparatie cu cele din anii anteriori, ele apropiindu-se destul de mult de cea a calculatoarelor.

Adobe Photoshop CC va fi LANSAT pentru iPad

Adobe Photoshop CC va avea o interfata foarte similara cu cea oferita pentru calculatoare, functionalitatea fiind aproximativ identica, doar ca in loc de mouse putem folosi atingeri ale ecranului, sau in stylus. Din pacate nu toate functiile din Adobe Photoshop CC pentru calculatoare vor fi oferite si pe iPad de la bun inceput, pentru ca aplicatia sa ajunga rapid in App Store, asa ca unele dintre ele vor fi implementate in actualizari ulterioare ce vor fi oferite pentru aplicatie.

Adobe Photoshop CC ar urma sa ofere si posibilitatea de a salva proiectele in infrastructura Cloud a celor de la Adobe, astfel ca ele vor putea fi transferate rapid intre dispozitive pentru editare in multiple medii. Avand in vedere ca Adobe Photoshop CC este deocamdata doar in proces de dezvoltare, va voi anunta in momentul in care aplicatia va fi lansata, insa va trebui sa maia veti rabdare pana cand totul va fi pregatit in mod oficial.