iPhone XR: PRETURILE OFICIALE pentru Romania

iPhone XR are preturile oficiale din Romania dezvaluite oficial de catre un reseller oficial de produse Apple in Romania, iata cat vei plati pentru telefoane.

iphone xr pret romania 359444

iPhone XR are preturile oficiale pentru Romania dezvaluite cu doar cateva zile inainte ca precomenzile sa inceapa in tara noastra, informatia venind de la unul dintre resellerii autorizati de produse ale companiei Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea preturile oficiale din Romania pentru telefoanele din seria iPhone XR, un numar limitat de culori si optiuni privind spatiul de stocare fiind in momentul de fata listate de catre un partenerul celor de la Apple.

iPhone XR va fi vandut in Romania la preturi care incep de la 4100 de LEi pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare, o valoare mai mare decat cea pe care ma asteptam sa o vad pentru tara noastra. Modelele cu 128 GB spatiu de stocare ale iPhone XR vor fi vandute la preturi care ating 4400 de LEI, in timp ce modelele cu 256 GB spatiu de stocare vor f vandute la preturi de 4900 de LEI, deci noile modele de telefoane nu vor fi chiar atat de ieftine precum sperau fanii Apple.

iPhone XR: PRETURILE OFICIALE pentru Romania

iphone xr pret romania 359444 1

iPhone XR va fi vandut in Romania la preturi mai mari decat cele percepute pentru seria iPhone 8, iar asta n-ar trebui sa fie o surpriza, din moment ce noile modele au parte de imbunatatiri serioase in comparatie cu cele anterioare. E posibil ca preturile de vanzare pentru iPhone XR sa fie usor mai mici la operatorii de telefonie mobila, chiar si la valoarea standard, insa desigur ca aceste informatii le vom afla abia in noaptea de joi, cand vor incepe precomenzile.

iPhone XR este seria de telefoane cu cele mai mici preturi dintre toate cele pe care le vinde compania Apple in momentul de fata, modelele dins eria iPhone XS avand preturi cu minim 1300 de LEI mai mari. Desi pentru inceput sunt listate destul de putine modele ale iPhone XR de catre resellerul autorizat de catre compania Apple, toate cele vandute de americani vor fi disponibile si in Romania.

21 COMENTARII

  1. Daca cineva imi spune ca sunt prost daca dau o suma de bani pt un anumit produs, pt mine nu este o jignire, din contra, poate ii multumesc ca m-a indrumat corect.

  2. Pentru mine, Apple nu face altceva decât să perceapă mai mult pentru mai puțin. Până mai ieri, ofereau calitate la un preț rezonabil. Astăzi oferă ceva ce este discutabil puțin mai bun decât restul, dar cer nejustificat mai mult.

  3. Oricât mi-ar plăcea produsele Apple, consider prețurile exagerat de mari.
    Și am să extind părerea privind prețurile la toate telefoanele de top.
    Sunt de acord să plătesc 2-3 mii de lei/an pentru servicii complete de telefonie, însă ca să scot mai mulți bani din buzunar trebuie să primesc mult mai mult decât oferă telefoanele de astăzi.
    Oricât aș fi dispus să fac o achiziție anul acesta, rațiunea îmi spune să aștept, pentru că telefoanele pe care le dețin acum îmi oferă absolut tot ce am nevoie.