Google Chrome: Functia MAJORA a la Facebook sau Instagram

Google Chrome are parte de o noa functie foarte importanta preluata de la Facebook si Instagram, utilizatorii putandu-se bucura de o schimbare interesanta.

google chrome explore 359431

Google Chrome are in momentul de fata in proces de dezvoltare o noua functie pe care am vazut-o pana acum in aplicatii precum Facebook, sau Instagram, dar care s-ar putea dovedi a fi destul de utila pentru mulit oameni. Mai exact, vorbim despre o functie care este disponibila intr-o noua sectiune numita Explore, ea permitand descoperirea de noi website-uri de catre utilizatori, acestea fiind prezentate in categorii bazate pe diverse categorii de interes pentru oameni.

Google Chrome are aceasta noua interfata implementata doar in Android acum deoarece Google crede ca utilizatorii ar trebui sa mai descopere si altele dintre website-urile care exista pe internet, primele imagini dezvaluit un sistem foarte interesant. Google Chrome este folosit de catre un numar foarte mare de persoane din intreaga lume, iar cei de la Google vor afisa, cel mai probabil, recomandarile de website-uri in baza datelor de navigare preluate de la fiecare utilizator in parte.

Google Chrome: Functia MAJORA a la Facebook sau Instagram

google chrome explore 359431 1

Google Chrome nu a avut pana acum o functie de acest gen, utilizatorii putand vedea totusi articole recomandate de la diverse website-uri, insa niciodata liste intregi cu website-uri pe care sa le acceseze. Deocamdata totul se rezuma la afisarea icontielor website-urilor in aceasta interfata a Google Chrome fara descrieri pentru fiecare in parte, asa ca ramane de vazut in ce masura aceasta functie va fi modificata, si va evolua pana in momentul lansarii sale pentru publicul larg.

Google Chrome va afisa deasemenea recomandarile de website-uri si in baza celor care exista in fiecare regiune in parte, asa ca in Romania ar trebui sa vedem in principal website-uri romanesti, in functie de interesele pe care le avem. Aceasta noua functie a Google Chrome poate fi activata acum din meniul de flag-uri prin cautarea dupa optiunea Explore websites, o repornire a browserului fiind necesara pentru vizualizare, si nu se stie cand ar putea ajunge pe iPhone, sau PC.