Fortnite: Functia NEASTEPTATA pentru Jucatori

Fortnite are implementata o functie neasteptata pentru jucatorii din lumea intreaga, compania Epic Games oferindu-ne ceva ce asteptam de foarte mult timp.

Fortnite cadouri 359426

Fortnite are parte de imbunatatiri constante de catre compania Epic Games, compania americana dezvaluind deja o mica surpriza pe care le-o pregateste pentru jucatorii din intreaga lume in perioada urmatoare. Mai exact, jucatorii Fortnite vor putea sa cumpere in perioada urmatoare cadouri pe care sa le trimita oricaror altor jucatori din cadrul platformei, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata functionalitatea care urmeaza sa fie oferita.

Fortnite are aceasta noua functionalitate implementata pentru ca era nevoie de ceva care sa aduca mai multi bani pentru compania Epic Games, iar optiunea de a oferi cadouri altor jucatori e cea mai buna cale de a mai scoate bani de la cei existenti. Practic, puteti vedea ca sub butonul care permite achizitia de obiecte in joc exista acum si un buton care permite cumpararea unui obiect ca si cadou pentru alt jucator din Fortnite, ceva ce unii au cerut de ceva vreme.

Fortnite: Functia NEASTEPTATA pentru Jucatori

https://twitter.com/The1Jaren/status/1051039490247090176

Fortnite le permite acum unora dintre jucatori sa cumpere cadouri pentru alte persoane, insa intregul sistem va fi lansat in mod oficial abia peste cateva zile, mai exact o posibila data zvonita fiind cea de 21 octombrie. Pentru fiecare cadou trimis unei persoane poate fi adaugat si cate un mesaj personalizat, astfel ca jucatorul din Fortnite va putea sa se bucure si de cuvintele “de bine”, sau “de rau”, care sunt asociate unui cadou oferit de catre o alta persoana.

Fortnite a avut recent lansat sezonul 6 al jocului, si au fost oferite foarte multe noutati, cea privind cadourile fiind o surpriza complet neasteptata, deoarece nimeni nu credea ca asa ceva va ajunge vreodata la jucatori. Acesea fiind spuse, saptamana viitoare ar trebui sa fie disponibila aceasta noua functie pentru jucatorii Fortnite din intreaga lume, insa daca nu va ajunge atunci, e posibil ca Epic Games sa aiba o data ulterioara stabilita pentru lansarea sa la nivel global.