iOS 11.4.1 Inca mai Poate fi Instalat pe iPhone si iPad

iOS 11.4.1 inca mai poate fi instalat pe iPhone si iPad de catre utilizatorii de produse ale companiei Apple, iata totusi ce trebuie sa faci pentru asta.

iOS 11.4.1 instalare 359384

iOS 11.4.1 inca mai poate fi instalat pe iPhone si iPad daca sunteti interesati sa faceti un downgrade de la iOS 12, sau iOS 12.0.1, insa procesul este unul de „noroc” si nu ceva 100% sigur. Mai exact, se pare ca Apple ar mai permite in mod aleator instalarea iOS 11.4.1 pe iPhone, iPad, si iPod Touch in aceste zile, iar imaginea de mai jos ar trebui sa confirme acest lucru.

iOS 11.4.1 necesita putina rabdare si cateva incercari inainte de a obtine o confirmar ea faptului ca instalarea este posibila, asa ca daca sunteti foarte hotarati sa faceti downgrade, trebuie sa fiti foarte insistenti. Instalarea iOS 11.4.1 a fost blocata de catre compania Apple inca de saptamana trecuta pentru iPhone si iPad, asa ca in mod normal ea nu ar trebui sa fie posibila.

iOS 11.4.1 Inca mai Poate fi Instalat pe iPhone si iPad

iOS 11.4.1 instalare 359384 1

iOS 11.4.1 este ultima versiune publica a sistemului de operare iOS 11 pe care compania Apple a lansat-o pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa nu exista si o solutie de jailbreak pentru ea. Totusi, una va fi lansata cel mai probabil inainte ca o solutie pentru iOS 12 sa apara pentru iDevice-uri, asa ca puteti face downgrade cat inca maia veti ocazia de a face asta.

iOS 11.4.1 nu va va permite sa folositi un backup realizat deja in iOS 12, asa ca e posibil sa pierdeti niste date daca decideti sa faceti downgrade la aceasta versiune a sistemului de operare. Acestea fiind spuse, in mod teoretic, ar trebui sa puteti face instalarea iOS 11.4.1 daca doriti neaparat asta, dar trebuisa sa stiti si ce date pierdeti.

Articolul precedentiOS 12.0.1 NU Rezolva Doua PROBLEME Mari (VIDEO)
Articolul următoreMAG: REDUCERI la SAMSUNG GALAXY S9 de 900 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.