iOS 12.0.1 NU Rezolva Doua PROBLEME Mari (VIDEO)

iOS 12.0.1 nu rezolva doua probleme foarte importante ale sistemului de operare care au fost raportate de catre clienti, si anuntat de catre Apple ca fiind rezolvate.

iOS 12.0.1 probleme 359381

iOS 12.0.1 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru a rezolva o varietate de probleme, in special ale telefoanelor din seria iPhone XS, insa se pare ca acest lucru nu se prea intampla. Mai exact, problemele cu incarcarea si conectarea la retelele Wi-Fi nu par sa se fi rezolvat in iOS 12.0.1, iar clipul video de mai jos demonstreaza una dintre ele.

iOS 12.0.1 favorizeaza in continuare retelele Wi-Fi de 2.4 GHz in defavoarea celor de 5 GHz, desi ambele au semnal puternic, deci Apple nu a gasit solutia buna pentru a oferi o experienta normala de folosire. Desigur ca din moment ce Apple a promis ca iOS 12.0.1 NU Rezolva Doua PROBLEME Mari rezolva aceasta problema serioasa a telefoanelor sale, acest lucru ar fi trebuit sa se intample, insa daca o experimentati si voi in continuare, va trebui sa asteptati lansarea iOS 12.0.2.

iOS 12.0.1 NU Rezolva Doua PROBLEME Mari (VIDEO)

iOS 12.0.1 ar trebui sa aiba rezolvata inclusiv problemele cu incarcarea telefoanelor iPhone XS si iPhone XS Max, insa se pare ca nici in cazul acesta nu vorbim despre vreo reglare a situatiei, din pacate. Exista in continuare utilizatori care reclama faptul ca au probleme in a incarca in mod normal telefoanele din seria iPhone XS, chia daca au iOS 12.0.1 instalat, insa la mine problema pare sa se fi rezolvat.

iOS 12.0.1, la fe ca si actualizarile din anii anteriori care au venit dupa un update major, are menirea de a rezolva probleme si nimic mai mult, insa din pacate se pare ca acest lucru nu se intampla asa cum a promis Apple. iOS 12.0.1 ar putea totusi sa va rezolve problemele cu retelele Wi-Fi si incarcarea pentru telefoanele din seria iPhone XS, asa ca merita sa faceti instalarea, pentru ca nu veti ce pierde.