Samsung GALAXY S9 Update aduce o MARE Schimbare

Samsung GALAXY S9 are parte de un nou update lansat de catre coreeni astazi, compania oferind o schimbare mare pentru clientii care au cumparat telefoanele.

Samsung GALAXY S9 update camera 359418

Samsung GALAXY S9 are parte luna aceasta de o noua actualizare lansata de catre compania coreeana, iar in ea se regaseste si o surpriza interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, in actualizarea pentru luna octombrie a Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus, utilizatorii vor avea parte nu doar de rezolvari ale problemelor de securitate descoperite, ci si de imbunatatiri pentru inregistrarea de selfie-uri folosind camera frontala.

Samsung GALAXY S9 are parte de o actualizare similara cu cea pe care compania Samsung a lansat-o pentru clientii Samsung GALAXY Note 9 luna trecuta, si atunci fiind imbunatatita capacitatea camerei frontale d a face poze mai bune. Cei de la Samsung sustin ca aceasta actualizare lansata pentru seria Samsung GALAXY S9 permite inregistrarea de poze mai luminoase in conditii de luminozitate scazuta, fetele oamenilor avand un nou filtru aplicat.

Samsung GALAXY S9 Update aduce o MARE Schimbare

Samsung GALAXY S9 update camera 359418 1

Samsung GALAXY S9 are parte de o schimbare foarte importanta pentru inregistarrea de selfie-uri pentru ca exista foarte multi oameni care inregistreaza poze de acest gen, dar teoretic n-ar trebui sa fie aplicat si un efect de infrumusetare. Cei de la Samsung implementeaza in mod regulat imbunatatiri pentru functiile telefoanelor pe care le vand, iar in cazul seriei Samsung GALAXY S9 au fost implementate multe imbunatatiri din momentul lansarii si pana in prezent.

Samsung GALAXY S9 mai are si diverse alte rezolvari de probleme evidentiate de catre cei de la Samsung in lista de schimbari pentru aceasta actualizare, ea fiind distribuita in aceste momente in diverse tari din Europa. Seria Samsung GALAXY S9 a fost promovata de catre compania Samsung ca avand camere extrem de bune, in special in ceea ce priveste inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, insa se pare ca functionalitatea initiala oferita nu a fost suficient de buna pentru coreeni.