PALM a REVENIT in 2018 ca Nou Telefon (VIDEO)

Palm a revenit in 2018 sub forma unui nou telefon mobil foarte interesant, care este prezentat in totalitate in clipul video de mai jos, iata si ce face.

palm telefon 359415

Palm este o denumire pe care foarte multi o cunosc multumita celebrelor telefoane, si organizatoare electronice pe care compania americana le-a lansat de-a lungul timpului, inainte ca Apple sa schimbe lumea smartphone. Palm a ras de Apple cand a lansat primul iPhone, pentru ca doar cativa ani mai tarziu sa dispara pe piata dupa ce produsele sale au devenit irelevante in fata produselor celor din Cupertino, si a altora care ruleaza sistemul de operare Android.

Palm revine in 2018 cu brand-ul, compania in sine neavand vreo legatura cu acest produs, el fiind lansat de catre un start-up din San Francisco, care s-a gandit sa revitalizeze marca prin folosirea sa pentru un nou telefon. Nu vorbim despre un smartphone, ci despre un telefon normal, care ruleaza Android, dar a carui menire este de a fi complementar pentru un smartphone, si de a fi folosit in momentele in care dorim sa scapam de telefoanele pe care le folosim zilnic.

PALM a REVENIT in 2018 ca Nou Telefon (VIDEO)

Palm are dimensiuni foarte mici, la fel ca si functionalitatea foarte redusa, insa si asteptarile trebuie sa fie la fel de mici de la acest telefon, pentru ca el nu vine sa revolutioneze vreo piata, ci doar sa acopere o nevoie. Nevoia celor care uneori doresc sa scape de dependenta de smartphone, si vor sa plece de acasa cu un dispozitiv care poate sa faca apeluri telefonice, sa primeasca/trimita mesaje, si cam atat, aceasta fiind utilitatea noului telefon Palm.

Palm va costa 350 de dolari cand va fi lansat, insa pentru inceput va fi disponibil doar pentru clientii celor de la Verizon, exclusivitatea aducandu-l totusi la un operator cu zeci de milioane de clienti in SUA. Revitalizarea Palm, ca brand, ar putea fi ceva ce start-up-ul din SUA ar putea avea in plan pentru viitor, insa deocamdata totul se rezuma la un telefon mic, nu extrem de util, dar care aduce putina nostalgie in mintile multor utilizatori de smartphone-uri.

4 COMENTARII

  1. Chiar nu știu de ce as plăti 350$ pe un telefon pe care să-l pot folosi doar pentru a face apeluri , a primi apeluri si Sms -uri , …pentru așa ceva se poate cumpara și un Nokia 105 cu 20 $ .

  2. Cum nu e un smartphone ? Are system de operare , aplicatii, functii, hardware – tot ce defineste un smarthone.
    Ce ar trebuie sa aiba mai mult pt a fi un “smartphone” ?