Huawei MATE 20 Pro in Primul UNBOXING (VIDEO)

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in primul unboxing cu doar o zi inainte de prezentarea oficiala, noul model de smartphone al chinezilor fiind dezvaluit in totalitate.

Huawei MATE 20 Pro unboxing 359422

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in primul unboxing cu doar o zi inainte de lansarea oficiala pregatita de catre chinezi, in clipul video de mai jos fiind prezentat noul model de smartphone premium. Puteti vedea pentru prima oara un Huawei MATE 20 Pro utilizat in lumea reala de catre cineva, telefonul avand design-ul pe care toata lumea il astepta, adica o combinatie intre Samsung GALAXY S9 si iPhone X, ceva ce n-ar trebui totusi sa mai mire pe cineva.

Huawei MATE 20 Pro este prezentat in clipul video de mai jos intr-o versiune albastra, care nu pare sa aiba gradient aplicat, insa chiar si asa, arata destul de interesant, la o privire de la distanta. Pe de alta parte, putem vedea cat se poate de clar noua camera tripla, in format patrat, pe care Huawei MATE 20 Pro o va avea, dar si decupajul mare din partea superioara a ecranului, acesta ascunzand o camera duala, la fel precum in cazul iPhone XS.

Huawei MATE 20 Pro in Primul UNBOXING (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=vkrv_ATrOiE

Huawei MATE 20 Pro are deasemenea confirmat si cititorul de amprente integrat in ecran, acesta avand parte si de o mica prezentare in ceea ce priveste scanarea amprentei pentru a permite deblocarea cu ajutorul sau. Privit din fata, de la distanta, Huawei MATE 20 Pro seamana intr-o buna masura cu un iPhone XS Max, iar asta din cauza decupajului foarte mare care domina ecranului, aceast afiind cel mai probabil si una dintre intentiile celor de la Huawei pentru telefon.

Huawei MATE 20 Pro are prezentata si procedura de deblocare folosind amprenta, ea nefiind chiar atat de simpla si de rapida precum isi imagina lumea, chiar daca vorbim despre cel mai avansat cititor de amprente pentru ecrane. Per total, Huawei MATE 20 Pro arata interesant, confirma fara dubiu ca Huawei nu poate lansa un produs fara a copia cate ceva de la altii, insa separat de design, in interior ar trebui sa fie unele inovatii interesante pentru telefon.