Apple Anunta CONFERINTA pentru Prezentarea iPad Pro 2018

Apple a anuntat astazi conferinta pentru prezentarea iPad Pro 2018, si a unor noi modele de Mac-uri, o varietate de produse noi fiind pregatite pentru noi.

apple conferinta ipad pro 2018 359769

Apple a trimis in aceasta seara invitatiile pentru o noua conferinta organizata in cursul zilei de 30 octombrie, americanii urmand a prezenta noile tablete iPad Pro 2018, dar probabil s noi Mac-uri. Asteptate de cateva luni bune, noile tablete iPad Pro 2018 ale Apple vor veni cu un design substantial modificat, dar si cu Face ID-ul din iPhone XS, plus multe alte schimbari.

Apple organizeaza aceasta conferinta la o luna si jumatate dupa cea in care a prezentat telefoanele iPhone XS si iPhone XR, noile modele de tablete urmand a le inlocui pe cele cu ecrane de 9.7 inch si 10.5 inch. Apple va oferi pentru prima oara un port USB-C, va elimina butonul Home, va integra un nou chip A12X, si probabil va vinde tabletele ceva mai scump.

Apple Anunta CONFERINTA pentru Prezentarea iPad Pro 2018

apple conferinta ipad pro 2018 359769 1

Separat de iPad Pro 2018, compania Apple va lansa si noi modele de Mac-uri in aceasta conferinta, mai exact, sunt asteptate noi modele ale Mac Mini, iMac, si chiar MacBook. Mac Mini nu a mai avut parte de un update de cativa ani, cei de la Apple ramanand cu mult in urma in ceea ce priveste aceasta categorie de produse, insa vom vedea doar noi procesoare, mai mult RAM, si cam atat.

Pentru iMac nu este asteptata vreo schimbare de design, ci doar componente noi pentru a creste performantele, insa in cazul MacBook este asteptat un produs nou, cu Retina Display de 13 inch si nu doar atat. Acest model ar urma sa inlocuiasca MacBook Air pe piata in momentul in care va fi lansat, si ar trebui sa coste minim 1000 de dolari, insa mai multe vom afla pe 30 octombrie.

33 COMENTARII

  1. -iMac redesign (exterior 50% dar interior 99%)
    -Mac Mini
    -iPad pro cu prezentare full desktop Photoshop 100% Phil a fost la Adobe, acum Adobe vin la event
    -Airpods cu Siri si suport Qi
    -Airpower si mac pro2019 macar o mentiune despre ele
    -13″ Macbook

  2. -iMac redesign (exterior 50% dar interior 99%)
    -Mac Mini
    -iPad pro cu prezentare full desktop Photoshop 100% Phil a fost la Adobe, acum Adobe vin la event
    -Airpods cu Siri si suport Qi
    -Airpower si mac pro2019 macar o mentiune despre ele
    -13″ Macbook

  3. da, bine pentru mine si MBP 2018 este genial dar ca design este din 2016-2017 pe piata…Dar ca redesign, apple watch 4 momentan este produsul anului
    Sa vedem daca imi schimb parerea dupa data de 30 🙂

  4. Ti-am dat eu voie sa raspunzi neintrebat ?? Stai jos. Nota 2. Si stergeti lumanarile de muci de la nas, nu mai da in sus cu limba.

  5. logic, ipad se cumpara, si tinand cont ca un ipad pro te tine 2-3-4 ani fara probleme este de admirat cate bucati inca se cumpara anual

  6. Ia zi terminatule unde nu scriu eu corect in limba romana. Troller infect ce esti.

  7. acuma ca ai editat, bravo, macar recunosti ….”terminatule, infect” nu exista in vocabularul unui om educat.
    Nu te mai agita atat…nu are rost, ca doar nu esti un prrost

  8. Nu am zis ca sunt educat, mai ales cu scarbele. Doar ca nu fac nicio greseala gramaticala. Daca eu sunt prrrost, tu cum esti ?? Nu vezi ca esti un mascarici , un troller care te iei in gura cu toti ?? Deci zi infectule unde nu am stiut eu limba romana.

  9. nu esti educat, punct. Pentru asta ar fi trebuit sa ai o familie educata..ceea ce nu ai. Iar te simti ah….eu zic “ca doar nu esti prrostt” tu intelegi ca esti….bravo. Stii foarte bine unde ai gresit…iti dau un hint (adica un indiciu, in caz ca nu stii engleza) acolo unde ai editat