Apple Anunta CONFERINTA pentru Prezentarea iPad Pro 2018

Apple a anuntat astazi conferinta pentru prezentarea iPad Pro 2018, si a unor noi modele de Mac-uri, o varietate de produse noi fiind pregatite pentru noi.

33

apple conferinta ipad pro 2018 359769

Apple a trimis in aceasta seara invitatiile pentru o noua conferinta organizata in cursul zilei de 30 octombrie, americanii urmand a prezenta noile tablete iPad Pro 2018, dar probabil s noi Mac-uri. Asteptate de cateva luni bune, noile tablete iPad Pro 2018 ale Apple vor veni cu un design substantial modificat, dar si cu Face ID-ul din iPhone XS, plus multe alte schimbari.

Apple organizeaza aceasta conferinta la o luna si jumatate dupa cea in care a prezentat telefoanele iPhone XS si iPhone XR, noile modele de tablete urmand a le inlocui pe cele cu ecrane de 9.7 inch si 10.5 inch. Apple va oferi pentru prima oara un port USB-C, va elimina butonul Home, va integra un nou chip A12X, si probabil va vinde tabletele ceva mai scump.

Apple Anunta CONFERINTA pentru Prezentarea iPad Pro 2018

apple conferinta ipad pro 2018 359769 1

Separat de iPad Pro 2018, compania Apple va lansa si noi modele de Mac-uri in aceasta conferinta, mai exact, sunt asteptate noi modele ale Mac Mini, iMac, si chiar MacBook. Mac Mini nu a mai avut parte de un update de cativa ani, cei de la Apple ramanand cu mult in urma in ceea ce priveste aceasta categorie de produse, insa vom vedea doar noi procesoare, mai mult RAM, si cam atat.

Pentru iMac nu este asteptata vreo schimbare de design, ci doar componente noi pentru a creste performantele, insa in cazul MacBook este asteptat un produs nou, cu Retina Display de 13 inch si nu doar atat. Acest model ar urma sa inlocuiasca MacBook Air pe piata in momentul in care va fi lansat, si ar trebui sa coste minim 1000 de dolari, insa mai multe vom afla pe 30 octombrie.