Masina Apple ar fi in Dezvoltare, iata CAND ar Urma sa fie Lansata

Masina Apple va fi lansata de catre americani, noi informatii venite de la partenerii celor din Cupertino confirmand planurile pentru a o aduce pe piata.

masina apple lansare 359697

Masina Apple, acel produs la fel de mitic precum televizorul care nu a mai ajuns pe piata, ar fi in continuare in proces de dezvoltare in cadrul companiei din Cupertino. Informatia vine de la cunoscutul analist asiatic Ming-Chi Kuo, acesta afirmand ca americanii vor sa lanseze o masina undeva prin 2023, sau 2025, aceasta avand un sistem de ghidare autonoma.

Masina Apple ar urma sa functioneze in baza unor chip-uri proprietare ale companiei Apple, iar asta inseamna ca ar urma sa ofere ghidare autonoma de nivel 4, sau chiar 5. Nivelul 4 de ghidare autonoma permite controlarea aproape in totalitate a masinii prin software, in timp ce nivelul 5 ar permite controlarea totala a masinii prin software, fara ca soferul sa mai intervina.

Masina Apple ar fi in Dezvoltare, iata CAND ar Urma sa fie Lansata

Apple ar urma sa foloseasca taiwanezii de la TSMC pentru a produce macar unele dintre chip-urile care vor fi folosite in masina pe care compania o va lansa, dara sta n-ar trebui sa mire pe cineva. Aparitia acestui zvon privind posibila lansare a unei masini Apple este foarte surprinzatoare, avand in vedere ca Apple s-a concentrat mai mult pe ghidare autonoma pentru automobile, nu pe masini in sine.

„We believe that Apple Car’s Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) will support either Level 4 (high automation) or Level 5 (full automation). Only TSMC’s 3/5 nm process can meet Level 4 and Level 5 chip requirements.”

Initial compania Apple avea zvonita lansarea masinii sale pentru 2020 – 2021, insa iata ca acum s-a ajuns pana la 2025, iar in ritmul asta putem merge pana spre 2030. Ca sa fiu sincer, imi vine greu sa cred ca Apple va lansa intr-adevar o masina autonoma in 2025, iar atunci putem astepta cu mai multa credibilitate doar un sistem de ghidare autonoma pentru automobile.

Articolul precedentAirPods au Disparut SUBIT din Stocurile Apple din Europa
Articolul următorHuawei MINTE de INGHEATA APELE cu MATE 20 Pro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.