Huawei MINTE de INGHEATA APELE cu MATE 20 Pro

Huawei minte de ingheata apele cu seria MATE 20 Pro, compania chinezeasca mergand in continuare pe pacalirea clientilor, asa cum a facut si cu trisatul in benchmark-uri.

huawei minte mate 20 pro 359700

Huawei “minte de ingheata apele” cu MATE 20 Pro, telefon pe care l-a prezentat in cursul zilei de marti, si care urmeaza sa fie disponibil in magazinele din intreaga lume chiar de la inceputul lunii noiembrie. Huawei prezinta MATE 20 Pro ca fiind cel mai puternic smartphone din lume, o face in comunicatele de presa, a facut-o presedintele companiei in conferinta de marti, o face pe website-ul de prezentare, o face peste tot, ca si cum lumea ar fi complet proasta.

Huawei sustine ca MATE 20 Pro este cel mai puternic smartphone din lume, una paralela, pentru ca in cea reala, telefonul e mai slab si decat multe altele din China, fara a aduce in discutie seria iPhone XS, care in momentul de fata are performantele ce mai bune. Puteti vedea testele de performante facute cu Geekbench 4 si AnTuTu, principalele aplicatii pentru masurarea performantelor telefoanelor, iar pentru ca nu triseaza, Huawei inregistreaza performante PROASTE cu MATE 20 Pro.

huawei minte mate 20 pro 359700 1

Huawei a fost prinsa recent trisand in aplicatiile de benchmarking, si daca triseaza si acum, atunci performantele MATE 20 Pro sunt extraordinar de proaste, insa daca nu o face, atunci aceasta este puterea reala a telefoanelor sale. MATE 20 Pro obtine 270.000 de puncte in testele AnTuTu, cu 90.000 de puncte mai putine decat iPhone XS, in timp ce in Geekbench diferenta este mai mica, procentual, insa ea exista, si Huawei minte cand spune ca are cel mai puternic smartphone.

Huawei MINTE de INGHEATA APELE cu MATE 20 Pro

Huawei a prezentat foarte multe grafice frumoase in care spune ca MATE 20 Pro are cresteri in performante, insa in comparatie cu modelele anterioare, pentru ca fata de alte telefoane nu a prezentat vreo dovada a afirmatiilor sale. Nici testele facute in lumea reala nu dezvaluie faptul ca Huawei are cele mai puternice smartphone-uri din lume, ele fiind doar usor mai puternice decat Samsung GALAXY Note 9, dar inferioare multor altora, testate cu Geekbench.

huawei minte mate 20 pro 359700 2

Huawei minte de rupe si cand spune ca a lansat primul procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, iar asta pentru ca Apple a facut-o, chiar luna trecuta, deci acolo merge acest “titlul”. Huawei a prezentat primul procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm la final de august, insa nu l-a lansat in vreun telefon, iar simpla prezentare a unei tehnologii, fara a o lansa, nu inseamna ca esti primul care aduce ceva pe piata.

Huawei a facut acelasi lucru si cu 3D Touch, prezentand tehnologia inaintea Apple, dar lansand-o dupa, deci logica de a se lauda cu ceva lansa dupa altii ma depaseste. De altfel, ma depaseste si motivatia aceasta constanta a celor de la Huawei de a minti fara vreo retinere, nu pot sa inteleg de ce fac asta, cum cred ei ca au de castigat pe termen lung, pentru ca sunt clienti prostiti sa cumpere produsele in baza unor afirmatii false, dar probabil ca nu inteleg eu prea bine mentalitatea din China.