Google Maps: Functia NOUA care iti arata Locatia in Timp REAL

Google Maps are o noua functie incepand de astazi, ea fiind gandita pentru a permite partajarea in timp real a locatiei cu oricine dorim, iata cum o folosesti.

google maps locatie timp real 359837

Google Maps are parte de o functie noua lansata de catre compania Goggle in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, ea fiind gandita special pentru utilizatorii care vor sa fie in siguranta. Mai exact, aplicatiile Google Maps pentru iPhone si Android permit de astazi partajarea in timp real a locatiei in care ne aflam, astfel ca orice persoana poate sti in timp real unde ne aflam pe harta, si cand urmeaza sa ajungem la ea.

Google Maps a avut aceasta functie prezentata in diverse leak-uri aparute in trecut, ea fiind chiar confirmata oficial pentru implementare, iar de astazi toti utilizatorii cu iPhone si Android se pot folosi de ea. In imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza noul sistem al Google Maps care afiseaza locatia noastra in timp real pentru prietenii care ne poarta de grija, sau pentru membrii familiei care vor sa stie tot timpul cand urmeaza sa ajungem la ei.

Google Maps: Functia NOUA care iti arata Locatia in Timp REAL

google maps locatie timp real 359837 1

Google Maps permite partajarea locatiei in timp real cu prietenii, sau persoanele iubite, inclusiv cand este vorba despre aplicatii terte, astfel ca vom putea oferi informatiile despre ruta noastra indiferent cum dorim sa le trimitem. Google Maps are functia aceasta oferita printr-un buton numit Share trip progress, prin ea putand fi selectate contactele catre care urmeaza sa fie trimise informatiile, iar separat de inforamtiile despre geolocalizare, sunt partajate informatii si despre autonomia bateriei telefoanelor.

Google Maps are aceasta functionalitate oferita doar cat timp dureaza transportul nostru, iar in momentul in care calatoria se termina, partajarea locatiei este oprita in mod automat de catre aplicatie. Google Maps are parte de o schimbare extrem de buna astazi, si vor fi cu siguranta foarte multe persoane care vor dori sa profite de ea pentru a nu mai fi nevoiti sa scrie tot timpul mesaje in care sa-i anunte pe prieteni, sau pe cei dragi in legatura cu momentul cand vor ajunge.