eMAG iti va LIVRA Comenzile si in BENZINARII

eMAG a anuntat ca urmeaza sa livreze comenzile online ale clientilor inclusiv in benzinariile din Romania, iata cum va functiona sistemul si cum vei primi comanda.

emag livrare benzinarii 359841

eMAG a anuntat aseara cand are loc Black Friday 2018 in Romania, magazinul online oferind detalii importante despre acest eveniment, impreuna cu alte informatii care descriu planurile sale pentru viitor. Printre ele se numara si intentia magazinului online de a extinde reteaua de puncte de livrare, cei de la eMAG anuntand faptul ca intentioneaza sa deschida puncte de livrare inclusiv in benzinarii, initial in Bucuresti, apoi peste tot in Romania.

eMAG a anuntat ca va colabora cu OMV, iar 40 de automate de livrare vor fi instalate in aceste benzinarii, si cele Petrom, clientii urmand a avea acces non stop la ele pentru a-si ridica produsele comandate. eMAG a anuntat ca va permite ridicarea din aceste automate doar a comenzilor care au fost platite online, clientii urmand a primi prin SMS un cod care le va permite sa acceseze spatiul de stocare al comenzilor, alternativ un cod QR putand fi scanat pentru a primi acces la comanda.

eMAG iti va LIVRA Comenzile si in BENZINARII

eMAG spune ca doar obiecte de mici decente vor putea fi livrate in asemenea automate din benzinarii, printre ele numarandu-se inclusiv laptop-uri, sau chiar televizoare, daca nu au dimensiuni prea mari. eMAG va permite in viitor inclusiv plata cu cardul la aceste automate de livrare, insa e greu de spus cat timp va dura pana cand sistemul va fi implementat, iar asta daca se va lua o decizie de acest gen, totul depinzand de succesul sistemului in versiunea initial.

eMAG vrea sa extinda numarul automatelor de livrare la 100 de unitati in Bucuresti pana la finalul anului 2018, iar din 2019 vrea sa lanseze serviciul inclusiv la nivel national, deci benzinariile vor deveni mai aglomerate. Desigur ca doar produsele vandute direct de catre eMAG vor putea fi ridicate din aceste automate de livrare, cele vandute de catre terti prin marketplace neputand fi comandate cu livrate intr-o asemenea locatie, cu doar prin curier.