Prima Pagina Google Maps Google Maps: Noua Actualizare Lansata pentru Aplicatie

Google Maps: Noua Actualizare Lansata pentru Aplicatie

0

Google Maps Actualizarea Noua iPhone iPad

Google Maps, cea mai utila aplicatie pentru navigare ghidata, disponibila pentru iPhone, iPad, iPod Touch si Android, a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania Google cu o noutate foarte interesanta si importanta.

Google Maps are in aceasta noua versiune a aplicatiei implementata suport pentru persoanele care utilizeaza scaune cu rotile. Multumita acestei imbunatatiri, persoanele care folosesc scaune cu rotile vor avea afisate in aplicatia Google Maps rutele de transport in comun in care pot avea acces facil, deci vor putea calatori mai usor.

“Thanks for using Google Maps! In this release you can now get wheelchair-accessible options when searching for public transport routes in select cities.”

Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Articolul anterioreMAG: 1500 LEI Pret REDUS la iPhone SE in Romania
Urmatorul articoliPhone XR: PRECOMANDA la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.