iPhone XR: Interes FOARTE MIC pentru Noul Telefon

iPhone XR inregistreaza interes foarte mic din partea clientilor dupa deschiderea precomenzilor la nivel global si in Romania, noul telefon avand parte de un debut "cu stangul".

iphone xr interes 359850

iPhone XR a fost lansat pentru precomanda astazi la nivel global, si poate fi precomandat inclusiv din Romania din aceasta pagina si aceasta pagina, insa interesul este foarte mic, si asta se vede inclusiv la Apple. Uitandu-ma in Apple Store Online din SUA, Franta, si Germania, am observat ca exceptand vreo 3 modele cu 64 GB spatiu de stocare, restul erau livrate in 26 octombrie, iar modelele livrate mai tarziu erau culorile mai “exotice”, si greu de vopsit.

iPhone XR poate fi cumparat si acum, la 5 ore de la deschiderea precomenzilor, de la compania Apple cu livrare in data de 26 octombrie, lucru care nu era valabil pentru lansarea iPhone XS din septembrie. Desi foarte multa lume a spus ca Apple va “da lovitura” cu iPhone XR, si ca interesul va fi foarte mare pentru acest model de telefon, iata ca realitatea este complet diferita, iar lumea nu se prea grabeste sa cumpere acest model de telefon.

iPhone XR: Interes FOARTE MIC pentru Noul Telefon

iphone xr interes 359850 1

iPhone XR nu are parte de foarte mare interes nici in Romania, si ca sa fiu complet sincer, sunt uimit de cat de mult ignora lumea telefonul pe care Apple l-a lansat la o luna dupa seria iPhone XS. iPhone XR nu e disponibil in cantitati mari, in primul rand pentru ca e greu de vopsit in toate culorile noi, si in al doilea rand pentru ca noile ecrane LCD nu sunt disponibile in cantitati suficient de mari, insa chiar si asa, vanzarile sunt surprinzator de mici in acest moment.

iPhone XR a fost anuntat ca o “mare revelatie” pentru compania Apple, si ca un telefon care va compensa vanzari mai mici pentru seria iPhone XS, insa din ceea ce se vede, e putin probabil ca aceste previziuni sa fie reale. As vrea sa cred ca iPhone XR are parte de succes foarte mare, insa atat timp cat el a fost lansat tarziu pentru ca e greu de produs, iar stocul pentru ziua lansarii nu s-a epuizat, e clar ca interesul oamenilor este foarte redus.

20 COMENTARII

  1. Yellow de 64 nu mai era valabil pt 26 de la ora 12
    Dar aici este si problema ca se poate lua doar prin verizon sprint etc si nu la liber

  2. Explicația logica este ca toată lumea a dat buzna și a luat xs MAX la momentul lansării ca a fost wow
    Acum este firesc sa nu mai îl cumpere pe xr
    Ca au deja un model f bun
    Diferența între ele este mică rău dar diferența de preț e uriașă
    Asta a și fost strategia lui Apple , îl lansează mai târziu pe Xr mai ieftin pt săraci după ce toată lunea a cumpărat xs MAX de peste 1000$ , strategie de marketing

  3. Bine prietenas bravo tie sa fi sanatos , daca erai un pic atent era vorba de XR ….. dar comentariul se accepta fiind tipic romanesc …..

  4. Nu fac multe culori, sa nu ramana cu ele pe stocuri, asteapta sa vada care se cer. Dar apple fan boys americani si-au luat XS si Max.

  5. Anul asta x l-am trecut la scarbe și ne-am luat toți xs diferența bateria tine mult mai bine o zi întreaga fără prb …..

  6. @mikeroni – 13.500€ sa spunem ca a comandat numai de 64 gb , companie mica ?!? Si pentru sotiile sefilor nu pt angajati ?!? Pai nu ofera multinationalele asa ceva …… dar poate este o exceptie aceasta companie mica

  7. La noi, in companie, sefa a comandat 15 bucati, pentru sotiile sefilor de departamente, de Craciun. Culori de dama, ca sa zic asa. Si suntem totusi o companie mica.

  8. Yellow de 64 nu mai era valabil pt 26 de la ora 12
    Dar aici este si problema ca se poate lua doar prin verizon sprint etc si nu la liber

  9. Multi cumpara de pe olx sigilate, la preturi mult sub magazin. Eu mi-am schimbat iphone 8, cu x 256gb sigilat la 3900! factura, garantie 2 ani.

  10. Doar așa(scăzând vânzările drastic) poate fi obligat Apple sa nu mai pună prețuri de MacBook la telefoane. Și atunci și concurenta va descoperi brusc ca nici pe ei nu-i costa parca chiar așa de mult fabricarea următorului flagship.