iPhone XR: PRECOMANDA la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom

iPhone XR la precomanda la eMAG, Orange, Vodafone si Telekom a fost lansat astazi in Romania, iata preturile cerute de catre operatori pentru telefon.

iphone xr precomanda emag orange vodafone telekom 359796

iPhone XR a fost lansat pentru precomanda la eMAG, Orange, Vodafone, si Telekom in aceasta dimineata, noul model de smartphone al companiei Apple putand fi comandat cu livrare incepand din data de 29 octombrie. Vorbim despre cel mai ieftin dintre toate modelele de telefoane iPhone pe care le-a lansat compania Apple pana in prezent, iPhone XR fiind oferit de catre eMAG, Orange, Vodafone, si Telekom la preturi foarte apropiate de cele din Apple Store-urile europene.

eMAG – Precomanda iPhone XR in toate culorile

eMAG are in aceasta pagina disponibile toate modelele iPhone XR pe care le poti precomanda in momentul de fata, toate culorile fiind oferite, insa din pacate nu si toate optiunile privind spatiul de stocare. eMAG listeaza iPhone XR fara vreo data de livrare clara, iar asta pentru ca totul depinde de stocurile pe care urmeaza sa le primeasca magazinul de la compania Apple, asa ca o precomanda facuta rapid v-ar putea aduce si telefonul din timp.

eMAG are preturile standard pentru un reseller de produse Apple, ele variind intre 4100 de LEI si 4900 de LEI, in functie de spatiul de stocare ales pentru modelul pe care doriti sa il cumparati. eMAG vinde telefoanele iPhone XR si in rate, asa ca daca nu doriti sa le cumparati la pret intreg, puteti opta pentru plata telefoanelor in rate egale fara dobanda, deci alegerea este la voi, dar trebui sa va grabiti pentru a face achizitia pe care o doriti.

Orange – iPhone XR la precomanda in optiuni limitate

Orange ofera deasemenea iPhone XR pentru precomanda in aceasta pagina, da tot cu optiuni limitate, la fel ca eMAG, iar asta pentru ca operatorul stie deja cam ce modele sunt cele mai populare. In general, modelele care au spatiu mare de stocare, si sunt cele mai scumpe, se vand si in cantitatile cele mai mici, iar Orange, la fel ca si alti operatori de telefonie mobila, nu prea tine in stoc modelele de acest gen, asa ca iPhone XR ar putea fi disponibil oarecum limitat.

Orange va incepe sa livreze iPhone XR din data de 29 octombrie, la fel ca restul operatorilor de telefonie mobila, dar totul in baza ordinii inregistrarii precomenzilor, asa ca grabiti-va sa cumparati rapid ce va intereseaza.

Vodafone – Cumpara iPhone XR si spera la un cadou

Vodafone vinde deasemenea iPhone XR incepand de astazi, iar clientii care cumpara aceste modele ar putea primi un cadou, asa cum s-a intamplat in septembrie cu telefoanele iPhone XS puse in vanzare. Desigur ca atunci iPhone XS a fost vandut la un anumit pret in ziua deschiderii precomenzilor, si la un pret mai mare a doua zi, asa ca daca vedeti ca iPhone XR e ieftin, sa nu ramaneti surprinsi daca vi s-ar putea cere mai multi bani la final.

Vodafone va incepe livrarile iPhone XR in 29 octombrie, la fel ca eMAG si Orange.

Telekom – putin mai tarziu, dar va oferi totusi iPhone XR la precomanda

Telekom incepe intotdeauna putin mai tarziu precomenzile pentru noile produse ale companiei Apple, insa iPhone XR va fi deasemenea disponibil si la acest operator in cursul acestei zile.