Primul Telefon 5G cu 10 GB RAM e o Clona iPhone XS

Primul telefon 5G cu 10 GB RAM arata ca o clona a iPhone XS, din pacate, iata cand urmeaza sa fie lansat si ce noutati va aduce pentru utilizatori.

telefon 5g 10 gb ram 359846

Primul telefon 5G cu 10 GB RAM a fost anuntat saptamana aceasta ca fiind Xiaomi Mi Mix 3, iar companai chinezeasca intentioneaza sa il prezinte chiar saptamana viitoare, pentru a il lansa pana la finalul acestui an. Xiaomi Mi Mix 3 este un telefon care va aduce doua premiere pentru lumea intreaga, insa din pacate nu va iesi din stigmatul smartphone-urilor chinezesti care copiaza Apple, deoarece va fi o clona a iPhone XS, cel putin pentru carcasa.

Xiaomi Mi Mix 3 va avea o carcasa care seamana cu cea a iPhone XS, dar si o camera duala identica, iar noul telefon cu 5G si 10 GB RAM va ajunge pe piata fara a fi complet original, nici macar in ceea ce priveste eliminarea decupajului. Xiaomi Mi Mix 3 nu are un decupaj in ecran, ci are o camera care este ascunsa in carcasa, si iese printr-un mecanism care o ridica atunci cand aplicatia Camera este deschisa, ceva ce-am vazut si la alte modele de telefoane pana acum.

Primul Telefon 5G cu 10 GB RAM e o Clona iPhone XS

telefon 5g 10 gb ram 359846 1

Xiaomi Mi Mix 3 va oferi suport 5G, insa din pacate retelele care functioneaza in baza acestei tehnologii lipsesc cu desavarsire deocamdata, si nu se stie cand vor fi disponibile la scara larga. Pe de alta parte, cei 10 GB RAM vor fi suficienti pentru a sustine functionalitatea Android-ului careste este extrem de lacom, si are nevoie de cat mai multa memorie RAM pentru a oferi o experienta cat maibuna de utilizare pentru cei are cumpara asemenea telefoane.

Xiaomi Mi Mix 3 v fi lansat de catre compania chinezeasca in data de 25 octombrie, si cu siguranta va fi foarte multa lume interesat de el, mai ales pentru a vedea ce poate oferi un smartphone care are 10 GB RAM. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca asteptarile vis-a-vis de Xiaomi Mi Mix 3 trebuie sa fie foarte mari, pentru ca e primul telefon cu 5G si 10 GB RAM, iar in general primele produse cu noi tehnologii nu ofera o experienta excelenta.

11 COMENTARII

  1. Mi Mix 3 , clona a iPhone ? Hmm , ar vrea Apple sau unii sa aiba ecran fara decupaj, 5G si 10 Gb de memorie . Dar trebuie sa se multumeasca cu decupaj horror , conectivitate proasta si 4 Gb si pret cel putin dublu.
    Poate peste 3-4 ani, baieti !

  2. La “ce-i” trebuie oare? Îi trebuie ca sa îl ajute sa se miște cu talent și sa țină aplicațiile deschise in background . Telefonul arată bine de tot . E practic un iPhone fără notch, ceea ce ne dorim cu toții .

    P.S.: sa comentezi doar ca sa te afli in treaba fără sa spui nimic pertinent eu cred ca nu are rost . Asta e dovada ca nu ai o viața și ești plin de frustrări . Nu ma refer la cineva anume , sunt prea mulți și generalizarea își are locul

  3. doar samsonistii ce revin la butoane mecanice doresc sertare mecanice acum…
    Voi va intoarceti in timp la telefoane cu slide si mai pretinzi ca Apple vrea asa ceva…HAHA
    HINT: nici peste 3-4 ani nu vom avea sertare draga

  4. este un iphone fara notch? serios preferi sertarele mecanice acum? pai vezi ca samsung inca vinde telefoane cu clapete si slide
    Deci cam oamenii ce traiesc in trecut comenteaza doar ca sa se afle in treaba

  5. doar samsonistii ce revin la butoane mecanice doresc sertare mecanice acum…
    Voi va intoarceti in timp la telefoane cu slide si mai pretinzi ca Apple vrea asa ceva…HAHA
    HINT: nici peste 3-4 ani nu vom avea sertare draga