Prima Pagina HomePod HomePod NU este chiar atat de Populara precum ar vrea Apple

HomePod NU este chiar atat de Populara precum ar vrea Apple

HomePod nu se bucura de popularitatea pe care spera compania Apple ca boxa sa inteligenta sa o aiba, vanzarile sale fiind cu mult sub cele ale produselor competitoare.

19

homepod populara

HomePod a fost lansata cu multe luni in urma de catre compania Apple, iar conform unui recent studiu, se afla abia pe locul al 8-lea in topul celor mai populare boxe inteligente din SUA. Desi foarte multa lume credea ca HomePod inregistreaza vanzari foarte bune, in realitate pare sa fie cu mult in urma produselor Google, si Amazon, in ceea ce priveste popularitatea.

HomePod ar avea o cota de piata de doar 4% in SUA, de 6 ori mai mica decat cea a Amazon Echo, si de 5 ori mai mica decat cea a Amazon Echo Dot, ambele mult mai ieftine. Google Home are o cota de piata dubla fata de HomePod, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Google Home Mini, insa diferenta dintre aceste produse si cele ale Amazon e uriasa.

HomePod NU este chiar atat de Populara precum ar vrea Apple

HomePod este singura boxa inteligenta din top 10 in SUA care nu e produsa de catre cei de la Amazon si Google, restul producatorilor fiind practic inexistenti in aceasta piata. Desi separat de Apple, Amazon si Google exista alti producatori de boxe inteligente in SUA, se pare ca acestia inca mai au multe de schimbat la produsele lor pentru a isi face produsele interesante.

  1. Amazon Echo: 23%
  2. Amazon Echo Dot: 21%
  3. Google Home: 8%
  4. Google Home Mini: 7%
  5. Amazon Echo Plus: 5%
  6. Amazon Echo Spot: 4%
  7. Amazon Echo Show: 4%
  8. Amazon Echo Dot Kids Edition: 4%
  9. Apple HomePod: 4%
  10. Google Home Max: 2%

HomePod a fost lansata cu foarte mult fast de catre compania Apple, insa clientii n-au fost chiar atat de multumiti de calitatea sunetelor redate de catre ea, iar asta se cam vede in vanzari.

Articolul anteriorGoogle: Pixel 3 XL e DEPASIT TOTAL de iPhone XS Max
Urmatorul articoleMAG: 1100 LEI Reducere la Tabletele iPad in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.