AirPods 2 si HomePod 2: Iata Cand vor fi LANSATE

AirPods 2 si HomePod 2 au primele informatii despre lansare dezvaluite astazi inainte ca Apple sa le poata oferi, iata ce planuri are compania.

AirPods 2 HomePod 2 Cand LANSATE

AirPods 2 si HomePod 2 au fost anuntate pentru lansare in cursul acestui an de catre diverse zvonuri aparute in presa de-a lungul ultimelor saptamani, insa lansarea efectiva e departe. Conform unor informatii venite in cursul zilei de ieri de la analistii de la Barclays, compania Apple nu intentioneaza sa lanseze AirPods 2 anul acesta, dar nici HomePod 2, ci ar avea in plan sa aduca pe piata aceste produse abia undev ain cursul anului 2019.

AirPods 2 urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple in toamna anului viitor, cei din Cupertino mai avand multe de finalizat pentru noua serie de casti wireless inainte de a le lansa. Pe de alta parte, in toamna acestui an va fi lansata noua carcasa AirPods care aduce un indicator pentru nivelul de incarcare, dar altceva nu urmeaza sa fie oferit, inca.

AirPods 2 si HomePod 2: Iata Cand vor fi LANSATE

HomePod 2 urmeaza deasemenea sa fie lansata in cursul anului 2019 de catre compania Apple, insa vorbim aici despre o versiune mai ieftina a actualei boxe inteligente. Se pare ca vanzarile actualului model al HomePod au fost cu mult sub asteptari, mai putin de 5 milioane de unitati fiind vandute in 8 luni, iar acest lucru nu se va schimba in anul 2018.

“”AirPod 2” will launch in the fourth quarter of 2019. Meanwhile, an optional wireless charging case for the original AirPods, and Apple’s new AirPower charging mat, will be available this September. Barclays expects the launch of a “cheaper HomePod in 2019,” with “broader appeal.” The analysts say HomePod sales continue to “underwhelm,” with less than five million sold since it launched in January.”

AirPods 2 si HomePod 2 vor fi lansate in perioade diferite, primul produs in toamna, iar al doilea undeva prin primavara anului viitor, asa ca ramane de vazut cat succes va avea fiecare in parte. Apple nu planuieste sa actualizeze anul acesta noile produse, insa asta nu inseamna ca vanzarile lor sunt chiar atat de bune precum sunt asteptarile.

4 COMENTARII

  1. deci serios, era Tim Cook nu este mai prejos…iphone ipad mac era Steve, iar Tim vine cu ramurile acelor produse, precum Airpods,apple watch si homePOD
    Pur si simplu arata ADN Apple…