Samsung Pregateste PRIMUL Telefon cu Decupaj

Samsung se pregateste sa lanseze primul telefon cu decupaj in ecran, compania coreeana dorind sa intre in acest trend al telefoniei mobile in anul 2018.

samsung telefon decupaj

Samsung a rezistat in ultimul an sa lanseze un telefon care are decupaj in ecran, insa se pare ca acest lucru se va schimba, coreenii avand in dezvoltare un telefon care are ecranul taiat cel putin de catre o camera. Vorbim despre un prim brevet de inventie care dezvaluie faptul ca Samsung nu este chiar atat de hotarata sa ignore trend-ul telefoanelor cu decupaj, si ca se gandeste sa aduca pe piata un ecran de acest gen intr-un viitor poate chiar apropiat.

Samsung prezinta un telefon cu decupaj in ecran intr-un brevet de inventie care arata si cum poate fi implementat un cititor de amprente intr-un viitor smartphone pe care intentioneaza sa il lanseze. Cei de la Samsung prezinta telefonul cu un design invechit, dar si cu un design modern, al doilea fiind cel care are un decupaj in ecran, ceva ce foarte multa lume a spus ca nu vom vedea vreodata de la compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Pregateste PRIMUL Telefon cu Decupaj

Samsung prezinta un telefon cu decupaj care seamana foarte bine cu telefoanele din seria Huatei Mate 20, iar asta in conditiile in care pana acum coreenii s-au cam ferit sa preia schimbari de design de acest gen de la chinezi. Samsung a refuzat pana acum sa ofere un decupaj in ecranul telefoanelor sale, insa daca vanzarile sale vor scadea in urmatoarele luni, nu este exclus sa adopte acest trend pentru a ramane in continuare relevanta pe piata smartphone.

Samsung nu va include acest decupaj in Samsung GALAXY S10, acest lucru fiind foarte clar, insa separat de acest model premium, e foarte posibil ca modelele de clasa medie sa aiba o asemenea caracteristica. Nu cred ca fanii Samsung vor critica foarte mult compania pentru lansarea unui telefon cu decupaj in ecran, si cred ca interesul pentru modele de acest gen va creste, insa totul depinde de intentiile coreenilor de a avea succes, sau nu, pe piata.