Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Acesta e NOUL Procesor

Samsung GALAXY S10 are specificatiile si noutatile importante pentru noul procesor dezvaluite in mod oficial de catre compania Samsung la inceprea productiei.

Samsung GALAXY S10 procesor

Samsung GALAXY S10 are in mod oficial anuntata de catre compania Samsung tehnologia care va sta in spatele procesorului Exynos 9820 care va fi folosit in tandem cu cel Qualcomm Snapdragon 855, produs tot de catre coreeni. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va avea noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, compania Samsung confirmand astazi ca ele urmeaza sa fie produse folosind un proces de fabricatie de 7nm, la fel precum cele din iPhone XS, sau Huawei MATE 20 Pro.

Samsung GALAXY S10 va avea noul procesor produs folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, extreme ultraviolet, productia pentru acest tip de componente fiind initiata de catre coreeni intr-una dintre fabricile lor. Samsung GALAXY S10 va avea in noul sau procesor cresteri de pana la 20% pentru performante, dar si o reducere cu pana la 50% a consumului de energie, deci ar trebui sa se apropie de tehnologiile oferite de catre competitori in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Acesta e NOUL Procesor

Samsung GALAXY S10 Procesor 1

Samsung GALAXY S10 are prezentate in infograficul de mai sus si principalele avantaje pe care le aduce aceasta noua tehnologie pentru clienti, astfel ca vorbim despre imbunatatiri radicale oferite in momentul lansarii. Pentru fiecare nou procesor sunt asteptate imbunatatiri ale performantelor, sau reducerea consumului de energie, iar Samsung GALAXY S10 va urmar trend-ul pe care l-am vazut in anii trecuti si la alte modele de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S10 ar trebui sa ofere si performante similare cu cele pe care le au procesoarele competitorilor, dar nu ma refer aici neaparat la Apple, ci la Huawei, deoarece teste de performante facute anterior aratau ca puterea de procesare nu e mare. Chiar si asa, Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie cel ai puternic smartphone Android in momentul in care va fi lansat, coreenii reusind sa obtina de fiecare data acest titlu, dar cu greu reusesc sa il si tina.