Samsung GALAXY NOTE 10: Bateria REVOLUTIONARA Anuntata

Samsung GALAXY NOTE 10 are o baterie cu adevarat revolutionara anuntata ca fiind pregatita pentru implementare, iata ce schimbare uriasa va aduce pentru utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 baterie grafen

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat peste foarte mult timp, insa coreenii pregatesc pentru noul model de telefon si o noua baterie speciala, ceva ce pana acum n-am vazut in vreun alt telefon mobil, din pacate. Mai exact, cei de la Samsung vor sa integreze in Samsung GALAXY NOTE 10 o noua baterie din grafen, aceasta urmand a le inlocui pe actualele din litiu-ion, coreenii lucrand la schimbare de foarte multi ani, iar intr-un final reusesc sa o ofere.

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa ofere pentru baterii, de aceeasi dimensiune cu cele litiu-ion, o capacitate de stocare cu pana la 45% mai mare, deci autonomia bateriei telefoanelor poate creste surprinzator de mult. Cei de la Samsung au dezvoltat aceste baterii noi timp de cativa ani inainte sa le integreze in telefoane, si iata ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 ele par sa fie pregatite, daca nu se vor descoperi eventuale probleme noi in procesul de testare.

Samsung GALAXY NOTE 10: Bateria REVOLUTIONARA Anuntata

Samsung GALAXY NOTE 10 baterie grafen 1

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba o baterie din grafen care poate fi incarcata si cu de pana la 5 ori mai repede decat bateriile actuale, partea si mai buna fiind ca procesul de deteriorare in timp este cu mult mai redus. Aceste noi baterii din grafen ar putea avea costuri de productie mai mici decat cele litiu-ion, ele fiind si mai „prietenoase” cu mediul, deci Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea beneficia de o tehnologie revolutionara, daca Samsung o va avea pregatita in timp util.

Samsung GALAXY NOTE 10 le-ar oferi clientilor companiei Samsung motive reale sa cumpere noile telefoane, iar asta pentru ca bateriile care au capacitate cu 45% mai mare decat cele actuale, si se incarca de 5 ori mai rapid, par imposibile acum. Desigur ca Samsung trebuie sa aiba si grija ca aceste baterii sa nu explodeze dupa ce sunt integrate in carcase, asa ca ramane de vazut in ce masura vor fi pregatite pentru a fi oferite cu Samsung GALAXY NOTE 10, sau poate chiar mai devreme.

Articolul precedentRO-ALERT: Noi AVERTIZARI Trimise in Romania
Articolul următor5G: Iata PRIMII Producatori care vor Lansa Telefoane Compatibile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.