Huawei NU RISCA in LUPTA Cu Apple si Samsung

Huawei nu isi asuma riscuri in lupta cu Apple si Samsung pentru a-si creste substantial vanzarile, chinezilor fiindu-le frica de repercursiunile actiunilor lor.

huawei riscuri

Huawei evita sa isi asume riscuri in lupta cu Apple si Samsung, compania coreeana facand in cursul zilei de ieri un anunt care arata ca este obedienta si prefera sa pastreze mersul lucrurilor de pana in prezent. Cei de la Huawei au confirmat pentru presa din intreaga lume faptul ca nu isi vor vinde in mod oficial telefoanele in SUA, iar asta dupa ce ele au fost interzise de catre Donald Trump in toate institutiile statului, plus companiile care lucreaza cu ele.

Huawei nu risca sa supere guvernul SUA, desi este intr-o stransa lupta cu Samsung si Apple, chinezii spunand caorice fel de telefoane vandute in tara sunt distribuite fara acordul, sau suportul lor. Cei de la Huawei i-au si avertizat pe americani sa fie foarte atenti atunci cand iau decizia de a cumpara telefoane de la magazine locale, deoarece garantia nu va fi oferita de catre chinezi, ci probabil de un service local, iar clientii nu vor avea parte de tot suportul de care au nevoie.

Huawei NU RISCA in LUPTA Cu Apple si Samsung

Huawei evita sa isi asume riscuri in SUA pentru a putea vinde telefoane acolo si a isi creste vanzarile in lupta cu Apple si Samsung, iar decizia aceasta poate fi extrem de riscanta, sau ideala. Pe de o parte, Huawei ar risca sa oblige autoritatile sa emita noi avertizari privind produsele sale in SUA, ceea ce i-ar strica si mai mult reputatia, iar pe de alta parte ar putea avea o strategie pe termen lung pentrua  reveni in gratiile guvernului american prin evitarea incalcarii dorintelor reprezentantilor sai.

“We are not planning to sell the Mate 20 Series in the US. While international variants of the Mate 20 Series may be available on some US online retail sites, we encourage individuals to carefully read the details about the warranty and network compatibility before purchasing.”

Huawei a fost tinta multor atacuri in ultimele luni din cauza produselor pe care le vinde, mesajele americanilor privind neincrederea in echipamentele GSM ale chinezilor fiind repetate de catre parteneri din alte tari. Cei de la Huawei s-au aparat in repetate randuri spunand ca nimeni nu are acces la datele oamenilor prin echipamentele lor GSM, insa mai nimeni nu pare sa-i creada, iar daca ne uitam al modul mincinos in care promoveaza unele produse, e de inteles de ce se intampla asta.