Huawei MATE 20 PRO UMILESTE iPhone XS, NOTE 9 in Testul incarcarii

Huawei MATE 20 PRO umileste iPhone XS Max, Samsung GALAXY Note 9, si Google Pixel 3 XL intr-un test privind sistemul de incarcare rapida pentru baterie.

Huawei MATE 20 PRO iPhone XS NOTE 9 viteza incarcare

Huawei MATE 20 PRO are un sistem de incarcare rapida care lasa complet in urma telefoanele iPhone XS Max, Google Pixel 3 XL si Samsung GALAXY Note 9, dupa cum puteti vedea in comparatia de mai jos. Compania Huawei a integrat in Huawei MATE 20 PRO un sistem de incarcare rapida care ofera pana la 40W cu incarcatorul integrat in cutie, mai mult decat dublu fata de Samsung GALAXY Note 9, sau Google Pixel 3 XL, si de peste 8 ori mai mult decat in cazul iPhone XS Max.

Huawei MATE 20 PRO, spre deosebire de iPhone XS Max, ofera acest sistem de incarcare rapida in baza incarcatorului furnizat la cumpararea telefonului, asa cum se intampla cu Google Pixel 3 XL, sau Samsung GALAXY Note 9. In cazul iPhone XS Max e nevoie sa cumaparati acest incarcator, si acest cablu, pentru ca bateria sa se incarce pana la 50% in doar 30 de minute, perioada in care Huawei MATE 20 PRO se incarca pana la 60%, desi are o baterie cu peste 1000 mAh mai mare.

Huawei MATE 20 PRO UMILESTE iPhone XS, NOTE 9 in Testul incarcarii

Huawei MATE 20 PRO are cel mai rapid sistem de incarcare prin cablu dintre toate telefoanele care sunt vandute acum pe piata, chinezii reusind sa ofere o premiera uimitoare pentru telefoanele lor. Compania Apple n-a avut vreodata pana acum nici macar un zvon care sa spuna ca ar putea oferi incarcare la peste 20W cu un incarcator standard, iPhone XS Max avand incarcarea blocata la maxim 18W cu un incarcator USB-C, la jumatate fata de Huawei MATE 20 PRO.

Huawei MATE 20 PRO are bateria incarcata in totalitate in doar putin peste o ora, in timp ce iPhone XS Max abia ajunge la 37% cu incarcatorul inclus in cutie, iar asta ne arata cat de putin ii pasa companiei Apple de clienti. Un telefon care costa 1300 de euro si nu are un incarcator rapid un cutie ar trebui sa aiba probleme de acest gen evidentiate, Huawei MATE 20 PRO fiind o alergere mult mai buna pentru cei care au nevoie de incarcarea rapida a telefonului.