iPad Mini 5 si AirPower NU au MURT, CAND se Lanseaza

iPad Mini 5 si AirPower nu au fost date uitarii de catre compania Apple, americanii intentionand in continuare sa lanseze aceste produse pentru clienti.

iPad Mini 5 airpower lansare

iPad Mini 5 si AirPower vor fi lansate de catre compania Apple, cele doua produse fiind pregatite pentru a fi aduse pe piata, chiar daca multa lume credea ca ele nu vor mai aparea. Conform binecunoscutului analist Ming-Chi Kuo, compania Apple va lansa iPad Mini 5 undeva spre finalul anului 2018, sau inceputul anului 2019, deci peste doar cateva luni.

iPad Mini 5 urmeaza sa fie lansata cu un procesor imbunatatit, dar si cu un nou panou de iluminare pentru ecran, acesta fiind mai ieftin decat cel folosit in actualul model vandut pe piata. Nu se stie daca iPad Mini 5 va veni inclusiv cu Face ID, sau cu noul design asteptat pentru tabletele iPad Pro, dar acest lucru pare destul de putin probabil in momentul de fata.

iPad Mini 5 si AirPower NU au MURT, CAND se Lanseaza

AirPower este urmatorul produs pe care compania Apple l-ar putea lansa pentru clienti in cursul acestui an, sau la inceputul anului viitor, contrar asteptarilor tuturor fanilor. AirPower a fost anuntat cu mai bine de un an de zile in urma, insa pana in prezent Apple nu a mai spus nimic in legatura cu el, doar eliminandu-l complet de pe website-ul sau, impreuna cu iPhone X.

AirPower si iPad Mini 5 nu vor avea parte de lansari in conferinte organizate de catre compania Apple, ci vor fi introduse in magazinul online, doar cu un comunicat de presa publicat de catre americani. Desigur ca nu se stie in momentul de fata la ce data urmeaza sa fie lansate aceste noi produse ale celor de la Apple, insa exista multa lume care le asteapta de ceva vreme.