Xiaomi Black Shark Helo: PRIMUL Telefon cu 10 GB RAM

Xiaomi Black Shark Helo este primul telefon care are 10 GB RAM, chinezii oferind DDR 4 de ultima generatie pentru gamerii care vor performante de top.

Xiaomi Black Shark Helo 10gb ram

Xiaomi Black Shark Helo este primul telefon cu 10 GB RAM, compania chinezeasca uimind intreaga lume cu lansarea unui produs de gaming care intrece imaginatia multora dintre clientii sai. Xiaomi Black Shark Helo a fost prezentat in cursul noptii trecute, el fiind un concurent pentru produsele similare de la Razer si ASUS, insa ramane de vazut daca va avea si calitate la fel de buna precum telefoanele venite de la acesti doi producatori, cunoscuti pentru produsele de gaming.

Xiaomi Black Shark Helo 10gb ram 2

Xiaomi Black Shark Helo este echipat cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, care in curand va implini 1 an de la lansare, dar are un sistem de racire special, pentru sesiunile lungi de joc. Xiaomi Black Shark Helo vine deasemenea cu o baterie de 4000 mAh, QuickCharge 3.0, difuzoare stereo in panoul frontal, o camera duala cu senzori de 12 megapixeli si 20 de megapixeli, plus o camera frontala de 20 de megapixeli, deci nimic neobisnuit aici.

Xiaomi Black Shark Helo: PRIMUL Telefon cu 10 GB RAM

Xiaomi Black Shark Helo are totusi 10 GB RAM DDR 4 care functioneaza la frecventa de 1866 MHz, deci ar trebui sa ofere performante extrem de bune in jocuri, sau cel putin asta e asteptarea oamenilor. Pentru ecran vorbim despre o diagonala de 6 inch cu rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, deci Xiaomi Black Shark Helo nu uimeste cu un ecran care sa aiba rezolutie foarte mare, si multi pixeli per inch, chiar daca este unul AMOLED, si nu LCD.

Xiaomi Black Shark Helo 10gb ram 1

Xiaomi Black Shark Helo are totusi o carcasa iluminata, ale carei culori pot fi personalizate, iar desigur ca exista si un mini-gamepad care permite controlarea telefonului in jocuri. Xiaomi Black Shark Helo va fi lansat deocamdata doar in China la preturi care incep de la 460 de dolari pentru modelele plictisitoare, insa versiunea Sport, care are si 10 GB RAM, va fi vanduta la pretui de 605 dolari, surprinzator de bun pentru un telefon care vine cu o asemenea premiera.