Samsung GALAXY S10: PREMIERA care-l va face Foarte RAPID

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o premiera implementata de catre compania Samsung la nivel tehnologic, iar multumita ei va avea performante foarte bune.

Samsung GALAXY S10 ufs 3.0

Samsung GALAXY S10 va avea parte de o noua tehnologie implementata in premiera pentru acest model de telefon, iar multumita ei utilizatorii vor beneficia de o crestere substantiala a performantelor. Vorbim despre implementarea tehnologiei UFS 3.0 de catre cei de la Samsung pentru Samsung GALAXY S10 in primavara anului viitor, aceasta reprezentand un upgrade serios fata de tehnologia UFS 2.1, folosita in actualele modele de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY S10 urmeazasa fie primul telefon din lume care are integrata tehnologia UFS 3.0, aceasta facand mediile de stocare mult mai rapide, iar cresterea in performante va fi beneficia si pentru implementarea 5G. Un director Samsung care se ocupa de planificarea productiei de chip-uri de memorie, numit Jay Oh, este cel care a confirmat lansarea UFS 3.0 in 2019, iar Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie primul telefon care sa beneficieze de schimbare.

Samsung GALAXY S10: PREMIERA care-l va face Foarte RAPID

Samsung GALAXY S10 cu tehnologia UFS 3.0 folosita pentru mediul sau de stocare ar putea transfera fisiere de aproape 2 ori mai rapid decat modelele anterioare, insa numai in versiunile cu minim 128 GB spatiu de stocare. Stim deja ca Samsung GALAXY S10 va fi vandut in mai multe versiuni de catre coreeni, una dintre ele urmand a fi ieftina, si zvonita a venit cu 64 GB spatiu de stocare, deci ea nu va beneficia de tehnologia UFS 3.0, nici de performantele foarte bune.

“The UFS 3.0 (Univeral Flash Storage) standard was announced earlier this year, promising to double the memory bandwidth of UFS 2.1, which is the current go-to standard for flash storage in the mobile space. The Samsung Galaxy S10 may be the first smartphone to feature the new ultra-fast storage when it launches next year.”

Samsung GALAXY S10 cu tehnologia UFS 3.0 pentru mediul de stocare este deasemenea pregatit si pentru retelele 5G de viitoare generatie, acestea impunand existenta unor componente care sa poata transfera date la viteze mari. Desigur ca nici acum n-ar fi probleme cu acest lucru, avand in vedere ca multe telefoane pot sustine transfer de date la viteze de peste 1 Gbps, insa Samsung GALAXY S10 va avea un avantaj in comparatie cu restul telefoanelor de pe piata.