WhatsApp SCHIMBA Felul in care Vezi Notificarile

WhatsApp schimba modul in care sunt afisate notificarile pentru utilizatorii iPhone si Android, iata ce noutate importanta este oferita pentru utilizatori.

WhatsApp notificari mesaje

WhatsApp a facut anul acesta o serie de schimbari pentru modul in care sunt afisate notificarile in aplicatiile pentru iPhone si Android, iar acest lucru va continua sa se schimbe in urmatoarele luni la nivel global. Compania WhatsApp a implementat in aplicatiile sale optiunea de a vedea in notificarile pentru mesaje imaginile statice si GIF trimise de catre prieteni, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe in continuare, conform testelor facute pentru versiunile beta.

WhatsApp urmeaza sa ne permita sa vedem in notificarile pentru mesaje inclusiv clipurile video trimise de catre prieteni, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta schimbare majora pregatita de catre companie. Vorbim despre posibilitatea de a nu mai deschide aplicatia WhatsApp pentru a vedea un clip video trimis de catre cineva, ele putand fi urmarite inclusiv cand folosim o alta aplicatie, necesitatea de a o parasi pentru a vedea clipul video din mesaj disparand.

WhatsApp SCHIMBA Felul in care Vezi Notificarile

WhatsApp notificari mesaje 1

WhatsApp face o schimbare pe care foarte multi oameni o doreau de foarte mult timp, iar acum nu va mai fi nevoie sa deschidem aplicatia pentru a vedea orice fel de mesaj, conversatiile putand avea loc doar prin interactiunea cu notificarile. Desigur ca toate aceste schimbari vor reduce rata de utilizare a aplicatiei WhatsApp in randul oamenilor, dar americanilor nu prea pare sa le pese de acest lucru, asa ca ofera schimbari foarte interesante pentru toata lumea.

WhatsApp va avea separat de aceasta modificare implementata inclusiv un dark mode, care va putea fi aplicat pentru intreaga interfata a aplicatiei, alta schimbare asteptata de catre foarte multa lume. Deocamdata aceasta schimbare pentru WhatsApp este doar in proces de testare in cadrul companiei americane, si nu se stie cand urmeaza sa fie oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca va trebui sa asteptam pentru a vedea cand va putea fi oferita.