WhatsApp: Functia EXCLUSIVA Ceruta de ANI de Zile

WhatsApp are in sfarsit implementata o functie exclusiva care este ceruta de ani de zile de catre foarte multi dintre utilizatorii platformei de mesagerie.

WhatsApp face id touch

WhatsApp are anuntata o functie exclusiva pentru utilizatorii care folosesc aplicatia pe telefoane din diverse colturi ale lumii, aceasta schimbare fiind ceruta de catre extrem de multa lume, si iata ca intr-un final e oferita. Vorbesc despre implementarea, in final si dupa foarte multe cereri, a unei functii in WhatsApp care va permite blocare accesului la aplicatie pe baza Face ID si Touch ID, adica nimeni nu va avea acces la ea, chiar daca telefonul vostru e deblocat.

WhatsApp are implementat un meniu de setari pentru aceasta functionalitate intr-una dintre versiunile beta ale aplicatiei, si puteti vedea in imaginea de mai jos cam cum arata informatiile pe care le furnizeaza compania. Fie ca vorbim despre Touch ID, sau despre Face ID, functionalitatea este similara, compania WhatsApp permitandu-le oamenilor sa-si securizeze aplicatia in baza sistemului de securitate biometrica existent in momentul de fata pentru iPhone.

WhatsApp: Functia EXCLUSIVA Ceruta de ANI de Zile

WhatsApp face id touch 1

WhatsApp va impune folosirea Face ID, sau Touch ID, daca aceasta functie este activata, insa daca sistemul este blocat, sau nu va recunoaste de cateva ori, atunci veti introduce codul de acces al telefonului. Din cate se pare in momentul de fata, WhatsApp nu va oferi posibilitatea de a introduce codul de acces de la bun inceput pentru a vedea informatiile din aplicatie, asa ca nu va ganditi ca veti avea si aceasta optiune pentru a nu folosi securitatea biometrica.

WhatsApp are aceasta functie in proces de dezvoltare in momentul de fata numai pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, cele cu sistem de operare Android parand sa fie uitate de catre americani in momentul de fata. In ciuda acestui lucru, este foarte posibil ca WhatsApp sa ofere inclusiv pe Android optiunea de blocare a accesului la aplicatie in baza sistemelor de securitate biometrica din telefoane, asa ca va trebui doar sa asteptam ca functia sa fie oferita.