Google Chrome: Actualizarea Noua Lansata pentru Telefoane

0

Google Chrome SURPRIZA ASCUNSA 10 ani

Google Chrome este o aplicatie care a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 61 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dimineata.

Google Chrome pentru iPhone si iPad a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google pentru a aduce o functie ce este oferita inclusiv in Windows, Mac si Linux incepand de astazi. Mai exact, utilizatorii care folosesc Google Chrome au posibilitatea de a exporta parolele salvate in Google Chrome pentru a le folosi intr-un alt browser, aplicatia aducand deasemenea imbunatatiri ale performantelor si rezolvarea altor probleme de functionare.

Actualizarea de astazi pentru aplicatia Google Chrome listeaza aceleasi noutati precum cea de zilele trecute, deci vorbim cel mai probabil despre rezolvarea unor probleme de functionare.

“Thanks for choosing Chrome! The new design that we launched previously is now visible to everyone. In addition, this version includes:
• Bug fixes and design polish for the redesign.
• Updates to how Chrome launches other apps to improve reliability and security.
• Fix for crashes during web page navigation.”

Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.