PRIMUL Telefon 5G a fost LANSAT Oficial Astazi

Primul telefon 5G a fost lansat in mod oficial astazi, iata ce aduce nou smartphone-ul care ofera in premiera cea mai asteptata tehnologie din lume.

telefon 5g xiaomi mi mix 3

Primul telefon 5G a fost lansat astazi, si nu vorbim despre vreo surpriza, pentru ca stiam inca de acum cateva saptamani ca Xiaomi Mi Mix 3 urmeaza sa fie primul telefon din lume care are aceasta tehnologie integrata. Xiaomi Mi Mix 3 este primul telefon 5G din istorie, el avand si 10 GB RAM integrati de catre producator, dar desigur ca nu este primul cu atat de multa memorie RAM, Xiaomi Black Shark Helo fiind lansat in cursul zilei de ieri cu asemenea specificatii.

Xiaomi Mi Mix 3 vine fara un decupaj in ecran, camera sa frontala fiind integrata in carcasa, iar multumita unui sistem de tip slider, ea poate fi ridicata pentru a fi folosita pentru inregistrarea de selfie-uri. Xiaomi Mi Mix 3 este lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, dar si in versiuni cu 6 GB, 8 GB si 10 GB de memorie RAM, o baterie de 3850 mAh fiind integrata, iar un incarcator de 10W ofera posibilitatea de incarcare rapida, in anumite limite.

PRIMUL Telefon 5G a fost LANSAT Oficial Astazi

https://www.youtube.com/watch?v=yFim55Gbbkk

Primul telefon 5G vine cu o camera duala care este formata din doi senzori cu rezolutie de 12 megapixeli, insa camera frontala are un senzor de 24 de megapixeli, si un senzor secundar de 2 megapixeli, al doilea fiind folosit pentru poze cu efect de adancime. Desi Xiaomi Mi Mix 3 este primul telefon 5G, din pacate versiunea cu aceasta conectivitate nu va fi lansata chiar de astazi, ci abia de la inceputul anului viitor, dupa ce vor fi si retele 5G pe care el sa functioneze.

Primul telefon 5G va fi cel mai probabil vandut la un pret apropiat de valoarea de 700 de dolari, cat urmeaza sa coste versiunea de top a seriei Xiaomi Mi Mix 3, deci nu ar fi chiar atat de scump precum anuntau unii analisti inca de acum cateva luni. Desi avem primul telefon 5G anuntat pentru lansare, e greu de spus cate altele vor urma, si cat de util va fi acest model in momentul in care va fi pus in vanzare, mai ales ca suportul 5G va fi extrem de limitat la inceput.