Apple Promoveaza Functia Portret Imbunatatita a iPhone XS

iphone xs portret

Apple a publicat incursul zilei de ieri unele dintre cele mai interesante poze facute folosind functia Portret a telefoanelor iPhone XS, americanii laudand din plin camera telefoanelor proprii. Cei de la Apple se mandresc in 2018 cu faptul ca iPhone XS are o functie numita Smart HDR, care este capabila sa imbunatateasca pozele folosind inteligenta artificiala, la fel ca alte telefoane.

Mai jos aveti pozele cele mai bune facute folosind functia Portret imbunatatita de catre compania Apple pentru iPhone XS, acestea fiind culese de pe diverse conturi Instagram ale oamenilor. Desigur ca vorbim aici despre cele mai bune poze descoperite de catre cei de la Apple, pentru ca in realitate este foarte greu sa faci imagini atat de bune cu functia Portret a telefoanelor.

iPhone XS are si o problema in ceea ce priveste tonalitatea culorilor aplicate pentru fetele oamenilor, cei de la Apple urmand a o rezolva in iOS 12.1, pozele acestea fiind alese fara a evidentia aceasta problema.

Articolul precedentPolitia NU mai poate SPARGE iOS 12 pe iPhone
Articolul următoreMAG: GALAXY S7 REDUS cu 1200 de LEI in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.