Apple Promoveaza Functia Portret Imbunatatita a iPhone XS

iphone xs portret

Apple a publicat incursul zilei de ieri unele dintre cele mai interesante poze facute folosind functia Portret a telefoanelor iPhone XS, americanii laudand din plin camera telefoanelor proprii. Cei de la Apple se mandresc in 2018 cu faptul ca iPhone XS are o functie numita Smart HDR, care este capabila sa imbunatateasca pozele folosind inteligenta artificiala, la fel ca alte telefoane.

Mai jos aveti pozele cele mai bune facute folosind functia Portret imbunatatita de catre compania Apple pentru iPhone XS, acestea fiind culese de pe diverse conturi Instagram ale oamenilor. Desigur ca vorbim aici despre cele mai bune poze descoperite de catre cei de la Apple, pentru ca in realitate este foarte greu sa faci imagini atat de bune cu functia Portret a telefoanelor.

iPhone XS are si o problema in ceea ce priveste tonalitatea culorilor aplicate pentru fetele oamenilor, cei de la Apple urmand a o rezolva in iOS 12.1, pozele acestea fiind alese fara a evidentia aceasta problema.

View this post on Instagram

Lattice Work. Mr. Han Lin Aung in his orchid field on assignment with @proximitydesigns in Kunyangon, Myanmar. . . . #kungyangon #yangon #myanmar #burma #igmyanmar #shotoniphone #shotoniphonexsmax #iphonexsmax #portrait #mobiography #mobilephotography #wearegrryo #farmer #onassignment #iphoneography #adventureawaits #letsgosomewhere #stayandwander #traveldeeper #welltravelled #lifeofadventure #iamatraveller #ourplanetdaily #lpstorytellers #sandiskextremeteam #loweprobags #sgig #rurallife #everydayasia #myanmartravel

A post shared by Scott A. Woodward (@scottawoodward) on

View this post on Instagram

I only bloom at 8-10 am ? . . . #turnerasubulata #bungapukuldelapan #bungadesa #nofilter #shotoniphonexsmax

A post shared by Felicia Fang ? (@feliciafang11) on