iPhone XS: eMAG are REDUCERI de 1750 de LEI

eMAG are telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max in oferta astazi cu reduceri de pana la 1750 de LEI, o gama variata de oferte fiind disponibile pentru cei interesati.

0

emag iphone xs reduceri

eMAG are in mod surprinzator deja disponibile reduceri cu telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max ale celor de la Apple, iar daca sunteti interesati de ele, atunci in aceasta pagina le puteti cumpara cu reduceri de pana la 1750 de LEI. Vorbim despre noua serie de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max care a fost lansata cu o luna de zile in urma de catre compania Apple, reducerile celor de la eMAG fiind disponibile pentru o gama variata de modele, din stoc, sau la precomanda.

eMAG a lansat telefoanele iPhone XS si Phone XS Max in Romania la finalul lunii septembrie, cu doar o saptamana in urma lansarii ce a avut loc in SUA, insa aparitia reducerilor n-ar trebui sa fie ceva surprinzator. Telefoanele Phone XS si Phone XS Max au reduceri deasemenea in SUA, si alte tari unde sunt vandute, cei de la Apple permitand vanzarea lor la pret promotional, iar in Romania eMAG listeaza destule modele cu pret redus cu pana la 1750 de LEI.

iPhone XS: eMAG are REDUCERI de 1750 de LEI

eMAG vinde cam toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care le-a lansat compania Apple, insa nu toate sunt disponibile la pret promotional in Romania, asa ca va trebui sa va multumiti cu modelele existente, sau sa asteptati promotii pentru altele. In aceasta pagina sunt toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care eMAG le are cu pret redus cu pana la 1750 de LEI in aceasta perioada, reducerile incepand de la doar cateva sute de LEI in magazinul online.

eMAG are unele modele ale iPhone XS si iPhone XS Max listate deasemenea cu diverse cadouri oferite de catre vanzatori, asa ca desi reducerea ar putea fi mai mica, ati putea avea surpriza de a primi un cadou de la comerciant. eMAG are aceste reduceri pentru iPhone XS si iPhone XS Max de cateva zile in Romania, insa nu se stie cat urmeaza sa fie disponibile, asa ca ramane sa va decideti daca doriti sa profitati de oferte, sau nu.