Apple a Inregistrat TREI NOI Mac-uri pentru Lansare in Octombrie

Apple a inregistrat trei noi modele de Mac-uri pentru lansare in octombrie, iata ce vrea sa aduca pe piata compania americana pentru clientii sai.

apple noi mac

Apple a inregistrat o serie de Mac-uri noi inaintea conferintei din 30 octombrie, in care ar trebui sa prezinte iPad Pro 2018, dar si o serie de noi calculatoare pentru clientii sai. Patru modele noi de Mac-uri au fost irnegistrate de catre Apple la comisia Eurasiatica, pentru ca e obligata sa faca asta inainte de a le lansa, insa doar trei dintre ele sunt noi, al patrulea fiind inregistrat si in alte zone.

Apple nu a dezvaluit ce modele de Mac-uri pregateste pentru lansare, insa codurile de inregistrare pentru ele sugereaza ca ar fi vorba despre noi modele ale iMac si Mac Mini. Actualizari pentru aceste serii de produse sunt asteptate de ceva vreme de catre clientii companiei Apple, se s-ar parea ca pe 30 octombrie urmeaza sa fie prezentate unele dintre ele.

Apple a Inregistrat TREI NOI Mac-uri pentru Lansare in Octombrie

apple noi mac 1

In baza a ceea ce se stie pana acum, pentru aceste noi modele ale iMac si Mac Mini urmeaza sa fie oferite actualizari doar pe partea de componente interne, nu si pentru desin. Este de asteptat ca Apple sa implementeze noi procesoare de ultima generatie, noi tipuri de memorii RAM, si noi tipuri de medii de stocare, insa nimic mai mult separat de asta.

Apple a actualizat deja anul acesta seria sa de MacBook-uri, insa pentru 30 octombrie este asteptata inclusiv lansarea unui laptop mai ieftin decat cele existente. Mai multe detalii vom afla despre aceste noi Mac-uri abia pe 30 octombrie, asa ca va fi foarte interesant de vazut ce anume a pregatit compania Apple pentru clientii din intreaga lume.

4 COMENTARII