iOS 12.1 CONFIRMA o Noua Functie IMPORTANTA

iOS 12.1 confirma o noua functie importanta pentru produsele companiei Apple, cererile utilizatorilor fiind intr-un final ascultate de catre americani.

iOS 12.1 face id landscape

iOS 12.1, in actuala versiune beta, confirma o noua functie importanta pentru tabletele iPad Pro 2018 pe care compania Apple le va prezenta in mod oficial in data de 30 octombrie. Vorbim despre o functie care este legata de sistemul Face ID, compania Apple modificandu-l astfel incat incepand cu iOS 12.1 utilizatorii sa poata folosi recunoasterea faciala si in modul landscape.

iOS 12.1 aduce aceasta functionalitate noua doar pentru tabletele iPad Pro 2018, compania Apple avand cereri de la utilizatori pentru a implementa functia inclusiv in iPhone. Desigur ca americanii nu vor sa implementeze aceasta schimbare si cu telefoanele iPhone incepand cu iOS 12.1, dar poate ca acest lucru se va schimba cu actualizarile viitoare.

iOS 12.1 CONFIRMA o Noua Functie IMPORTANTA

iOS 12.1 face id landscape 1

iOS 12.1 va permite deblocarea iPad Pro 2018 inclusiv in modul landscape pentru ca e imposibil sa tot tii tableta in modul portret doar atunci cand vrei sa o deblochezi. Cei de la Apple au prevazut aceasta problema pentru iPad Pro 2018, astfel ca atunci cand vor lansa aceste produse vor oferi inclusiv posibilitatea de a le debloca in landscape cu iOS 12.1.

iOS 12.1 ar putea fi lansat cu putin timp inainte ca noile tablete iPad Pro 2018 sa apara pe piata, iar asta probabil pentru ca va aduce si noutati interesante pentru aceste produse. Acestea fiind spuse, daca sunteti hotarati sa cumparati o tableta iPad Pro 2018, atunci in iOS 12.1 veti putea face deblocarea prin Face ID inclusiv in modul landscape, si va trebui sa mai asteptati pana cand va fi oferita pe iPhone.

3 COMENTARII