Samsung GALAXY X: Android SPECIAL de la Google

Samsung GALAXY X va fi lansat cu o versiune speciala a Android la care cei de la Google lucreaza de ceva vreme impreuna cu Samsung, iata ce urmeaza sa aduca nou.

Samsung GALAXY X android

Samsung GALAXY X va avea parte de o versiune speciala a Android oferita de catre compania Google pentru coreenii care intentioneaza sa lanseze un telefon pliabil cum nu a mai existat pana in prezent. Conform unor informatii aparute astazi in legatura cu Samsung GALAXY X, Google lucreaza cu cei de la Samsung pentru a dezvolta aceasta versiune speciala a sistemului de operare Android, ea urmand a fi lansata impreuna cu telefonul, probabil si pentru alti producatori.

Samsung GALAXY X va fi primul telefon pliabil, asa ca Google va dori, cel mai probabil, sa aiba o versiune speciala a Android pregatita inclusiv pentru alte companii care vor dori sa lanseze asemenea telefoane in viitor. Procesul de dezvoltare al Samsung GALAXY X a fost grabit de catre coreeni, iar cu ajutorul celor de la Google, cel mai probabil vor finaliza totul la timp pentru ca telefonul sa ajunga pe piata atunci cand isi doresc ei, adica undeva prin ianuarie 2019.

Samsung GALAXY X: Android SPECIAL de la Google

Samsung GALAXY X are in momentul de fata doua versiuni separate testate de catre ingineri, una in care telefonul este mai lunga pe verticala, cand e deschis, si una in care e mai lung pe orizontala. Se pare ca inginerii celor de la Samsung favorizeaza versiunea Samsung GALAXY X care e mai lunga pe verticala, iar asta pentru ca e mai usor sa tii telefonul si sa-l folosesti in modul portret, decat landscape, insa fara a vedea despre ce e vorba, e greu de spus daca ei au dreptate, sau nu.

“Samsung is debating between two prototypes in the final stretch: one longer horizontally and the other vertically when unfolded, while both open from side and side. The landscape model has fallen out of favor recently with designers who see the portrait type as easier to hold with one hand even though its display may feel narrower when opened.”

Samsung GALAXY X va avea decizia finala privind interfata sa luata abia dupa ce se va decide si care dintre cele doua modele urmeaza sa fie lansat pentru clienti, intre timp Google si Samsung lucrand la un Android pentru ambele. Conform celor mai recente zvonuri, Samsung GALAXY X ar urma sa fie macar partial prezentat in cadrul unei conferinte pentru dezvoltatori pe care coreenii urmeaza sa o sustina in cursul lunii viitoare, asa ca nu mai avem mult de asteptat.